Medial vägledning

Behöver du medial vägledning om kärlek? Välkommen till Osintra! Mitt namn är Kerstin och jag är bland annat medium med förmåga att ge medial vägledning. Hos mig kan du få medial vägledning online, på distans via telefon!

Jag erbjuder mina tjänster över hela Sverige i orter som Alvesta, Nyköping, Ljungby och Tingsryd. Det är fördelen med att vara ett medium som vägleder via telefon, jag kan hjälpa dig oavsett vart du bor eller behöver vägledning. Självklart jobbar jag under tystnadsplikt.

Sedan 1800 talet har man använt ordet medium till en person som kan förmedla andliga meddelanden, förmågan att koppla samma två världar och föra budskap. Detta är något medium ofta förknippas med och det är något jag eftersträvar, då jag som medium hjälper dig att svara på de frågor eller funderingar du har och hjälper dig med vägledning för att ett bättre välmående. Jag som medium erbjuder dig medial vägledning i alla former. Medial vägledning ger jag via telefon och lyssnar på dig och dina funderingar du har. Sessionen formas efter dina önskemål och behov, du bestämmer själv hur länge du vill prata.

Varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor angående mina tjänster eller om du vill boka tid för medial vägledning på 0733-792424.

Medial rådgivning - när du behöver prata

Medium och vägledande samtal i Stockholm, Göteborg, Eskilstuna, Jönköping, Motala, Strömstad, Visby och resten av Sverige – alla är välkomna!

Välkommen att höra av dig till mig när du behöver någon att prata med, någon som lyssnar och kan ge råd och som också jobbar under tystnadsplikt. Jag jobbar med telefonen som främsta verktyg så du kan bo vart som helst i landet och ändå få min hjälp. Mina samtal går ut på att lyssna på dig eller bara finnas där om du behöver någon att tala med. Tanken är dock att vägleda och ge råd för att du skall finna inre frid och öppnas upp för att se nya möjligheter och förhoppningsvis få dig att må bättre. Du kan känna dig trygg hos mig då jag jobbar under fullständig sekretess och har tystnadsplikt när du tar hjälp av mig. Ibland vill man bara ha någon icke dömande och utomstående som kan lyssna och ibland har man behov av råd. Det är en värdefull medicin att få lätta på hjärtat och kanske få hjälp att få perspektiv på sina tankar. Hjärtligt välkommen, jag ser fram emot ditt samtal.

Eftersom att jag utför min mediala rådgivning på distans så spelar det ingen roll om du bor i Eskilstuna, Jönköping, Motala, Strömstad, Visby eller någon annanstans i landet. Alla som vill prata ut och få rådgivning av ett medium är varmt välkomna att kontakta mig.

Ring mig för medial vägledning via telefon!

Himmel, moln, solstrålar

Söker du ett andligt medium eller medial vägledning?

Jag är ett andligt medium som erbjuder andlig vägledning via telefon, året om över hela Sverige.

0939-2028200

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar, men är även tillgänglig andra tider!

Samtalen kostar 19.90 kr/min

Vad är medial vägledning?

Medial vägledning eller andlig vägledning handlar om att få andlig hjälp av ett medium. Informationen finns redan i ditt hjärta, och som medium lyssnar man inåt för att få reda på vilka svar som finns där.

Du som vill ha medial vägledning i livet får råd i en livssituation som du har oklarheter kring. Osintra ger dig andlig vägledning på distans. 

 

Söker du spirituell vägledning och önskar hjälp av medium - kontakta mig, Osintra!

Kontakta mig

Betallinje

Ni når mig alltid på nummer!
0939-2028200 19.90 kr/min

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar.

swish

Swish betalningar
0733-792424

Betala till bankkonto
Länsförsäkringar - Företagets bankkonto 9023 6720831

För utlandsbetalning -

IBAN SE 38 9020 0000 0902 31922118       

Länsförsäkringar Bic ELLFSESS

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Osintrasamtalnu aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Osintrasamtalnu.