Blogg

Utlandssamtal…

OsintraSamtalNu jobbar i många länder. Det är spännande. T ex Norge, Finland, Portugal, Frankrike, Prag. Glad att bli hittad.

Gul topas..

Jag beställde en gul topas att ha som halsband på nätet. Har haft den ett tag. Får se om något ändrar sig i livet…..

Min meditation 23 juli 2020…

Det är lugnande att meditera och jag satte mig med min meditationsmusik. Idag valde jag nr 6 Sea Dream och nr 7 And So To Dream av Mike Rowland. Jag gick ”ner”  och kom till min vanlig väg in. Jag kommer till den vita trägrinden med haspel och jag går igenom och haspeln på. Vanligast är att jag går ut på ängen till det stora trädet, men idag ” visste” jag att jag ska gå till vänster och till syrenbersån. Det är en liten öppning och jag går in. Där finns ett bord med stolar. Det finns inga syrener utslagna. Det är lite dystert och mörkt. Jag sätter mig och då sätter sig min pappa bredvid mig. Han dog när jag var 4 år och jag var pappas flicka. En stor förlust för hela livet. På bordet står en kaka. Han säger berätta nu hur är det. Vi har gjort en kaka till dig. Du tycker ju om det. Det har varit jobbigt med coronan och inget har varit som vanligt. Han tar min hand och stryker mig över håret. Det blir bättre säger han. Vänta – och så hämtar han en liten ask. I asken ligger en gul topas. Lägg den här i ditt hjärta, säger han. Plötsligt ser jag några syrenknoppar slå ut. Vi tar farväl. Han får inte gå utanför bersån. Jag går genom grinden igen och stigen tillbaka.

Jag visste inget om gula topaser, utan jag slog genast upp den. ”Den påverkar gynnsamt vår andliga utveckling. Topas transformerar negativt till kärlek och glädje. Den hjälper oss att se ´den stora bilden´ och att lita till universum och den gudomliga kraften”. Det var vad pappa ville ge mig till tröst.

Kvinnor/Män som älskar för mycket…

Jag är tillbaka i min bok ”Kvinnor som älskar för mycket” av Robin Norwood. Jag ska inte säga att det är min bibel, men det finns mycket man känner igen där. Vi har ganska många samtal som gäller det här. Hur ska man komma över…. Hur släpper man….Ja, det är lika svårt för oss alla. Jag citerar: ”Många kvinnor dras hela tiden in i olyckliga förhållanden med män. Sedan kämpar de för att få dessa dödsdömda förhållanden att fungera – genom att älska mannen ännu mer. Varför?  Robin Norwood, amerikansk psykoterapeut, beskriver i sin bok det psykologiska mönster som gör att vissa kvinnor tvångsmässigt söker sig till – och envist håller fast vid – män som på olika sätt gör dem illa. När förälskelsen betyder smärta, då älskar man för mycket. När ens samtal med nära vänner mest handlar om honom, hans problem, hans tankar, hans känslor – och nästan alla ens meningar börjar med ”han” … då älskar man för mycket.” Det här är den jordiska förklaringen, men det finns naturligtvis en andlig också, eftersom det här är en andlig blogg. Vi tittar ibland i karman. Vad har vi haft tillsammans förut. Vad har vi haft för roller och för historia. Där kan finnas en del förklaringar. Man kan där spåra ett mönster. Vi hamnar ju ofta i samma mönster och måste bli medvetna för att kunna bryta det.

Hemligt telefonnummer….

Vi tar inte samtal från hemligt telefonnummer där klienten bara uppger sitt förnamn. Om någon ändå vill ringa från hemligt nummer vill vi ha namn och adress för att kunna debitera. Det här gäller INTE betalnumret 0939-2028200 där man kan vara anonym med bara förnamnet. då betalningen  kommer på klientens telefonräkning.  Vi skickar en sms faktura efter samtalet och det går inte vid hemligt nummer och vi vet alltså inte vem vi har hjälpt.

Svart Magi…

Ibland får jag frågor om svart magi, så jag tänkte låta någon ängel  svara på det.

Svart Magi ej en möjlighet för jordens folk. Troende använder sin  tro för att skada. Får ej ha sådan tro, kommer ej tillgodo. Om någon vill prata svart magi – avbryt samtalet. Du ska inte hålla på med detta. Vi är i de godas tjänst och önskar ingen ont. Se till att klargöra problemen i stället för att tillsätta ont. Sagt av ängeln Gabriel.

Min meditation 2020-06-24

Jag tänder ett ljus och sätter på min meditations-cd ”And so to dream” med Mike Rowland. Han skrev den här musiken till sin dotter. Det går inte att köpa den nu i England. Jag har försökt och är därför mycket rädd om cd-n. Jag sätter mig på en rakryggad stol med händerna i knät och min Heliga Birma Mållgan mediterar liggande på golvet. Han är alltid med. Musiken går igång och jag ”går ner i medvetande” och hamnar i en trappa, som går neråt. Där finns sju röda dörrar och nr sju är längst bort och jag blir tillsagd att knacka på dörren innan jag går in . Där är ett litet rum med en stor glasruta som vetter ut mot en trädgård. Jag står där och rätt vad det är så ser jag min pappa komma gående. Han står på andra sidan glasrutan och vi pratar några ord. Han säger tänk vad du har blivit. Han syftar säkert på arbetet som medium. Han säger var inte ledsen för graven. Vi är glada för dom rosa nejlikorna vid vårt foto. Det kommer en gestalt till gående med en liten flicka sittande på hennes nacke. Det är min moster Tyra. Hon säger att den här flickan dog i 3-4 årsåldern och har svårt att finna sig. Hon dog i leukemi. Hon säger att jag tar hand om henne ett tag till. Som jag gjorde med dig när du var liten. Tyra är ledsen att jag inte kan ha kontakt med hennes levande dotter, men hon skulle inte förstå mitt jobb. Jag blir tillsagd att gå tillbaka och låsa dörren efter mig. Jag går upp för trappan igen och den röda färgen bleknar. Jag ser tillbaka i korridoren och där finns hundratals porträtt så långt ögat kan se. Jag hör att det är människor som du har hjälpt under åren. När jag kommer upp, så ”ser” jag det stora trädet, som växer utanför min balkong. När musiken slutar ”vaknar” jag och Mållgan ligger kvar på golvet och tittar på mig. Jag beslutar mig för att skriva på bloggen. Det har skett en förändring. Jag brukar kunna gå rakt ut i trädgården. Nu var det en glasruta emellan oss. Får se vad det betyder.

Jag vill påpeka att jag gjort detta i ca 30 år och det var vägen till min medialitet. Jag är frisk och medicinfri. Dricker inte alkohol, är Inte påverkad av något.

Finland, Finland….

Om inte vi får komma till er i Coronatider, så får ni komma till oss på telefon. OsintraSamtalNu tar upp kontakterna igen i Finland (den svensktalande delen). Vi har tidigare haft samtal i Finland. Vi finns på Facebook, som informerar om vår hemsida och vart man ringer. Betalning sker än så länge till företagets bankkonto. Banken tror att Swish kommer att kunna användas mellan länder vad det lider. Välkommen Finland!

Fredagen den 28 febr 1986…

Palmemordet. Jag hade ett vikariat på ett bokförlag nere på Sveavägen. Jag kom på måndagsmorgonen med pendeltåget och gick mot Sveavägen. Jag gick inte på den sidan där skjutningen ägt rum. Jag stannade en stund och såg blodet och avspärrningarna. Började bli blommor. Man kände chocken bland människorna som gick förbi eller stannade.Kunde det här hända i Sverige. Jag känner igen bilden nu av platsen när bilderna återigen visas på TV. Jag blir tillbakaflyttad och tänker på mitt liv då. Min dotter var 12 år och i skolan. Min man gick till jobbet som vanligt, men ändå var ingenting som vanligt. En chockartad tystnad.

Våra telefonnummer..

Ibland får vi frågor om vilka telefonnummer man ringer.Vi har bara ett mobilnummer 0733-792424 som går till Medium och Medial vägledning och betalas med swish eller bankkonto 12:-/min efter samtalets slut  eller 0939-2028200 19.90/min och kommer på telefonräkningen. Där svarar vi alltid. Vi hoppas få många samtal från nya klienter överallt i landet.

Moms…

Tänk att det skulle bli diskussion om momsen. Vi betalar moms på allting även den här tjänsten. Dom flesta swishar och vi skriver en sms faktura. Där kommer momsen att synas. Vi har fått förslag att skippa momsen – för det gör alla. Nej, det är 25% på den här tjänsten och det gör inte alla. Vi har vid flera tillfällen fått lämna in förklaringar till skatteverket över verksamheten, så vi tar inga risker. Vi fick t ex inte ha en säng i arbetsrummet att sova i. Vet ej varför. Det fick jag bevisa.

Jo, man kan ringa flera gånger per dag….

men inte fem gånger per dag. Det blir ett ältande och det finns inga nya svar. Ibland behöver man prata flera gånger i veckan – och det är ok. Vi  är också stödjande, men tiden är begränsad då vi har många samtal. Vi försöker ge råd hur klienten kan handskas med ångesten. Vi råder att skriva upp stödord under samtalet och sedan gå tillbaka för att se hur vi resonerade. Vi pratar gärna, men helst vill vi komma framåt i samtalet. Jag råkar ibland ut för projisering. Klienten mår så dåligt, så hen börjar skrika och anklaga i samtalet. Jag har försökt bestämma mig för hur länge i samtalet jag ska ta emot det dåliga humöret. Jag förstår naturligtvis att klienten är förtvivlad, men det går inte mig oförmärkt förbi och det sliter på min själ, så vid några tillfällen under mina 17 år vid telefonen har jag varit tvungen att be klienten söka ett annat medium. Det är inget jag med glatt hjärta gör, men jag måste orka.

Någon att tala med…

En  rolig kommentar jag fick av en klient, som ringt i många år när det krisar. Hon sa att du är inte som ett medium, du är som en vanlig människa att prata med. Det är precis det jag vill vara. Det står också ganska tydligt på min nya hemsida att man kan få bara prata om man vill och det mediala vävs in i samtalet.  Man måste inte beställa ett medum, som sitter blickande inåtvänd, utan jag deltar i samtalet. Det kommer dom svar man ska ha, inte dom man vill få under samtalet. Jag brukade förr kalla mig ”betald väninna” och det ligger nog något däri.

Guidad Musikmeditation….

När jag pluggade psykologi på Stockholms universitet blev vi tillsagda att gå i psykoterapi för att lära känna oss själva. Jag chansade på en kvinna på Södermalm där jag gick fem gånger. Där fick jag idén till min meditation, som jag har jobbat mycket med i Södermanland när jag bodde där. Det började så att jag satte in en annons i gratistidningen att jag gav Prova På ett par gånger. Jag tog emot hemma runt mitt matsalsbord. Det blev sedan grupper i många år. Jag reste runt och lånade lokal på bibliotek eller församlingshem. Jag höll också en föreläsning i Södertälje där lokalen var fullsatt ca 100 personer. Vi avslutade med meditation. Min meditation sker till speciell musik, jag talar till musiken och leder dig till olika platser där du får uppleva ditt inre. Det kommer bilder, kanske personer, minnen som har varit borta en längre tid. Vi ”vaknar” när musiken tar slut. Vi avslutar med en runda vad vi har upplevt. Ibland vill man tala om något speciellt. Det finns inget tvång att öppna sig. Du väljer. Jag kan också erbjuda en meditation privat om du så vill. Min katt en Helig Birma brukar vara med och meditera. När jag haft grupper hemma brukar han välja i vems knä han vill ligga. Jag är säker på att han vet vad han gör. Vi befinner oss i  Corona-tider, men det går ju att ordna med att man håller avstånd. Vi börjar med en intresseanmälan, så får vi se hur många som är intresserade. Om jag ska åka måste jag få bilersättning 18:-/mil. Kan delas i gruppen.

Chakra – kroppens energicentra…

Jag har ett papper liggande bredvid mig sedan många år som beskriver kroppens chakra och dess färger. Jag råkade titta längst ner på papperet och ett helt annat liv spelades upp framför mig. Det stod ZyxCess  Carina 2000-05-13. Jag bodde i Stockholm och gick en week-end kurs och en söndagskurs där hon och jag var ensamma. Vi mediterade och la tarot kort. Jag använder inte tarotkort, men gjorde det för hennes skull. Hon lärde ut healing och lärde oss ta kontakt med vår healingguide. Det finns en del i den kursen, som jag aldrig använt. Vi har ju vår egen väg att gå, men jag kom ut och träffade människor, som hade samma nyfikenhet som jag hade på den tiden. I alla fall så bestämde jag mig för att maila. Det är 20 år sedan. Hon svarade och mindes faktiskt mig. Hon har också flyttat från Stockholm och bor på västkusten och är konstnär. Hon jobbar fortfarande med det mediala. Så var det med det.

Hitta saker gratis…

Jag har bestämt mig för att träna på att hitta saker. Jag har gjort det för många år sedan och hittat både djur, nycklar, pengar m m. För mig krävs det träning då jag är utvecklad mot känslor. Ibland får jag förfrågningar och jag säger att jag kan försöka, men kan inte ge någon garanti. Jag erbjuder nu 10 minuter gratis  maj, juni, juli 2020 för en fråga om att hitta något försvunnet. Det blir min träning. Jag brukar använda mitt bildseende och kan se omgivningen där föremålet befinner sig. Vi försöker.

År 2013…

OsintraSamtalNu är enskild firma och vi måste spara alla papper i 7 år. Jag var nere i förrådet och hämtade alla papper för 2013 för att förstöra dom. På den tiden skrev vi pappersfakturor. Jag tänker med fasa på allt kontorsjobb och alla frimärken. Utvecklingen har gått framåt och sedan några år använder vi SMS faktura efter samtalet. Vi har nästan bara swish betalningar och några till företagets bankkonto. Vid den här tiden använde vi oss också av mail och man måste få mailadressen till alla nya klienter. Jag gick igenom varenda faktura och det är många liv som spelas upp. Jag minns att många hade jag nära kontakt med. Dom ringde ofta och jag fick följa med i deras liv. Jag hittade också tackkort och foto på katter som upphittats. Det roliga för mig är att många fortfarande är kvar och ringer när det känns så. Jag är glad och tacksam för det. Jag undrar hur det gick för en del. Jag tar gärna ett sms efter samtalen och får höra hur livet utvecklade sig. Fakturorna visar hur stor arbetsbördan varit/är egentligen, men jag vill inte ha något annat jobb. Och jag har många fina änglar som hjälper mig och ger mig kraft.

Olika samtal..

Det har varit många samtal de senaste dagarna. Jag blir glad när en klient ringer igen. Det kanske var år sedan vi pratade. Jag är också glad att jag oftast minns klienten och vad vi pratade om. Jag har ett erkänt gott minne. Alla livsberättelserna är viktiga och intressanta. Vi har öppet hela helgen från kl 8-22. Tveka inte att ringa. Du kan prova med 5 min 60 kr inkl moms. Ibland lugnar det att höra en röst i andra änden av mobilen. Vi hörs!

Första bloggen…

Första bloggen på min nya hemsida. Jag hälsar mina läsare välkommen till min vackra hemsida. Jag har låtit göra den. Jag har inte mixtrat själv. Hoppas den är tydlig och klar annars maila eller ring för ytterligare info. Jag går in mera nu på samtal och använder det mediala som ett tillägg. Jag koncentrerar mig också på orterna runt Växjö där jag bor. Orterna är Ljungby, Tingsryd, Emmaboda och Alvesta. Det finns möjlighet att träffas för samtal, men då tillkommer bilersättning med 18:-/mil. Vi ska väl hoppas att vi kommer loss hemifrån från denna Corona. Jag jobbar som förut men  hoppas också på nya klienter. Jag ser fram emot det. Varmt välkomna med era frågor och samtal. Vi påpekar igen att vi tar ut 25% moms. Vi har inte varit bra på det förut. Jag väntar på ditt samtal. Välkommen du står i fokus när vi pratar. Du bestämmer hur länge du vill prata. Vi hörs….

 

 

 

Kontakta mig

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Betallinje

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar.

Ni når mig alltid på nummer!
0939-2028200 19.90 kr/min

Ni kan betala med Swish eller till företagets bankkonto efter samtalet.
0733-792424 12 kr/min

Länsförsäkringar
(9023 6720831)