• 26/07/2021
  Gå i dina rutiner.....

  För en del år sedan gick jag igenom en separation - en svår separation. Jag hade mest lust att ligga kvar i sängen på morgonen. Tyckte inte något var roligt eller betydelsefullt längre. Mitt jobb som jag älskar fortsatte jag ändå med. Jag brukar jobba hur fysiskt sjuk jag än är. Jag brukar fråga mina änglar - ska jag verkligen jobba. Ja, säger dom. Vi är inte sjuka. Dom började bli lite oroliga för mig. Jag var blek och tyst. Så en dag sa min guide,som är mästare - Gå i dina rutiner. Och det var det bästa råd jag kunnat få. Jag höll mig till mina rutiner. Upp vanlig tid, äta vanlig tid, träna vanlig tid, stavgå varje dag, gosa med katten, ringa mina barn. Och efter en tid släppte värsta ångesten och jag kunde se lite mera från ovan på hela historien. Det gör fortfarande ont, men jag kan ändå se att livet fortsätter. Så tappa inte dina ruitiner, du som har en sorg inom dig. Tiden är faktiskt inte oväsentlig. Jag vet inte om jag kan hålla med om att tiden läker alla sår. Jag kan hålla med om att såren ärrar sig och bleknar.  Vi kanske inte ska glömma helt och fullt. Vi har gjort en erfarenhet som kan komma till nytta senare.

  Läs mer
 • 17/07/2021
  Inga frågor är dumma......

  Ibland är klienten tveksam att ställa vissa frågor. Kanske säger att det här är en så dum fråga, så jag vill knappast ställa den, men vi har hört allt förut, så det är bara att ställa den. Får vi svar, så får vi. Guiderna bestämmer hur mycket vi ska veta. Vi kan ibland också diskutera sexuella frågor, men det har inget att göra med pornografi, utan kanske något som hänt i relationen. Vi är med i Etiska rådet och det finns regler för hur vi får diskuera vissa frågor. Spel. aktier, lotto m m får vi inte svara på. Känslor, stress, otrohet, skiljas, kärlek - det går bra. Vi är utvecklade mot känslor.

  Läs mer
 • 01/07/2021
  Högkänslig.....

  Ordet högkänslig har synts till numera lite då och då. Inte minst prinsessan Märta Louise av Norge talar om att hon är det, men samtidigt hade hon en ängelskola. Det finns ett par nyskrivna  böcker i ämnet, som jag inte läst bara sett på TV. Högkänslig får jag inte kalla mig för mina guider. Dom röt ifrån och sa DU är ett medium. Naturligtvis är jag känslig men jag har den andliga delen med mig. Det verkar inte högkänsliga ha -om jag fattat rätt. Är det ett sätt att inte nämna andevärlden, men man är inkännande. Ja, jag kommer aldrig att kalla mig högkänslig även om jag är det.

  Läs mer
 • 25/06/2021
  Själsfränder finns dom......

  Vi hör ofta att klienterna säger att de mött sin själsfrände och det är så STARKT. När jag skrev boken "Gråt inte - du är inte ensam" så frågade jag guiderna just om detta och så här svarade dom.

  "Tilltron till somligt är mera än vad som är rimligt. Ni har många själsfränder sedan inkarnationer tillbaka. En del på jorden, andra i olika sfärer. Närheten till vissa personer är universell. Alla kan ha den känslan ibland och ni har säkert träffats i andra inkarnationer. Känslan att känna varandra så väl, den har uppövats under flera kanske många inkarnationer. Ni kan följas åt under många jordeliv i olika roller. Ni ger varandra erfarenheter och utveckling. Ni gnids mot varandra som två träbitar som skall avge en gnista till en eld. Ta tacksamt emot de lärdomar som dessa själsfränder ger er, men oftast blir det tvärtom. Varför händer detta mig? Försök att se igenon och bakom händelser som äger rum."

  Läs mer
 • 24/06/2021
  Film på hemsidan...

  Jag har tillsammans med en filmare gjort en film till hemsidan. Det är den första och jag kommer att göra flera. Man får en chock när man ser sig själv. Jag gick upp många kilo efter vaccinsprutorna., fick många biverknigar.

  Jag utvecklar hemsidan vartefter och det kommer flera nya saker som är på gång.

  Läs mer
 • 22/06/2021
  Midsommaröppet.....

  Vi önskar alla en trevlig Midsommar. Vi har öppet hela helgen från 09.00-22.00. Tveka inte att ringa även om det är en helgdag. Vi är här. Svarar vi inte, så skicka ett sms, så bokar vi snabbaste tiden till dig. Vi hörs.....

  Läs mer
 • 18/06/2021
  Andlig coach....

  Det kommer jag att kalla mig - andlig coach. Vi håller på att utveckla OsintraSamtalNu. Det kommer en video på hemsidan, det kommer kurser senare och boken kommer att finnas inläst. Naturligtvis kan ni köpa den som pocket och PDF. Info finns på hemsidan. Vi har många som besöker oss på hemsidan. Statistiken visar det. En del återkommer för att läsa bloggen. Vi blir glada när det kommer nya klienter. Det är spännande att höra deras historia. Välkommen att ringa. Vi finns här!

  Läs mer
 • 13/06/2021
  Umgås privat.....

  Ibland kommer vi nära våra klienter och vi blir ett slags goda vänner. Så hände mig nu. En klient har ringt flera år och det är inga lätta saker som ska avhandlas. Mycket ekonomi, som inte är mitt största andliga intresse. Han ringde häromdagen och var mycket tacksam att jag funnits, som ett stöd under en svår tid och nu ville han bjuda ut mig på middag på en tjusig dyr restaurang. Jag känner till den sedan jag var i svängen. Jag måste ju tacka nej. Det är inte rådligt att umgås privat. Vi bör ha ett visst avstånd så att vi kan vara neutrala. Det gäller också terapeuter, psykologer, läkare med flera. Så tyvärr blir det ingen middag.

  Läs mer
 • 08/06/2021
  Kärt barn har många namn......

  Jag har aldrig tidigare hört ordet högkänslig förrän jag läste om norska prinsessan Märta Louise änglaskola. Hon har också varit intervjuad i svensk tv. Hon kallar sig högkänslig. Jag kallar mig medium. Vad jag förstått så är det samma sak, men kanske lite känsligare titel om man är prinsessa. Men visst man är ju känslig som medium. Det stämmer.

  Läs mer
 • 04/06/2021
  Mitt namn....

  Jag städade i mina pärmar och hittade ett vykort, som en klient har skickat till mig vid något tillfälle. Det lyder:

  KERSTIN

  Latinskt namn (ursprung Kristina) Den kristna

  Är minutiöst noggrann. Håller vad hon lovar i alla situationer och är alltid hjälpsam. Ägnar mycket tid och energi åt sina nära och kära och alltid med ett leende på läpparna.

  Kerstin är ett namn att vara stolt över.

  Ja, jag försöker göra mitt bästa........

  Läs mer
 • 27/05/2021
  Vi påminner om....

  att vi har inte semesterstängt i sommar 2021 eller stängt för midsommar. Vi behövs året runt. Du vet att du alltid bestämmr själv hur länge du vill prata. Vi försöker inte dra ut på tiden för att få in pengar, utan du/vi brukar känna när samtalet är slut. Du kan också ringa bara ett kort samtal på fem minuter. Det kan ibland vara skönt att bara ställa en eller två frågor som går fort att svara på. Ring så pratar vi!

   

  Läs mer
 • 21/05/2021
  Hänryckningens tid....

  Vi har öppet hela pingsten från 09.00-22.00. 

  5 min 75 kr     10 min 140 kr       15 min 225kr     20 min 300 kr       allt inkl moms

  Hoppas vi hörs....

  Läs mer
 • 14/05/2021
  Kanalisering....

  En kanalisering om tröst från anden ZETA, som följer mig.  Zeta har aldrig varit inkarnerad på jorden, men vet ändå. Blommorna jag ser är röda stora klockliknande blommor. Nästan som amaryllis. (Det är amaryllis säger  Zeta.)

  "Ert pandemi år är snart till ända. Vi ser en öppning för era själar som varit i fångenskap så länge. Vi är med er på jorden i varje andetag. Som vår bok säger "Gråt inte-du är inte ensam". Ni lever ett skuggliv nu, men portarna kommer att öppnas igen. Vi skickar blommor och kärlek med detta meddelande. Många går i förtvivlan. Gör inte det. Ni kan se tillbaka på ett år som ni kanske tycker är ett förlorat år, men så är inte fallet. Nya energier omsluter jorden och nya idéer och tankar föds. Vi har ingen anledning att se er gå under. Vi är till för att förmedla det nya. Vi vill inte krig och elände. Det är ni så bra på själva. Vi vill fred och kärlek."

  Hälsningar Zeta oinkarnerad ande

  Läs mer
 • 11/05/2021
  Andligt medium...

  När man ska leta efter OsintraSamtalNu, så ligger andligt medium i topp. Medial vägledning finns också. Vi är lite nya på andligt medium, men det tycks ju vara i tiden nu.

  Läs mer
 • 06/05/2021
  Edgar Cayce - det mest berömda mediet...

  Vi hör inget om Edgar Cayce idag, men på 1980-talet såldes många böcker om honom. Det var före datorn. Jag äger tre. Dom är på engelska, eftersom Edga Cayce var född 18 mars 1877 i Kentucky USA. En av mina böcker heter Diet and Health. Edgar gör  sittings och får meddelanden från andra sidan. I den här boken finns råd hur vi ska leva och äta. Det finns recept också. Han säger att vi ska äta grönsaker och frukt i överflöd. Speciellt citrus frukter.Han säger lägg till lite citronjuice till apelsinjuicen eller lime. Grönsaker skall vara i proportion ett till tre, dvs ett för grönsak på jorden, ett under jorden och ett bladgrönsaker.  Han har också synpunkter på vårt godisätande och rekommenderar ren choklad och det var ju inget nytt nu för tiden. När det gäller alkohol så använder han uttrycket "kroppen är själens tempel".  Han säger också att te och kaffe ska inte intas med mjölk eller grädde. Det är jobbigt för matsmältningen. 

  Ostron t ex ska aldrig intas med Whiskey då det producerar en kemisk reaktion, som är dåligt för de flesta magar.

  Det finns mycket intressant också i hans readings om sjukdomar och hälsa.

  Det finns att läsa om Edgar Cayce på nätet. Myket nöje.

  Läs mer
 • 30/04/2021
  ÖPPET....

  Vi har öppet som vanligt Valborg och 1 maj 2021 kl 09.00-22.00. Välkomna!

  Läs mer
 • 29/04/2021
  Nej, vi är inte ensamma....

  Vi har koll på oss. Vi är inte ensamma, men änglarna kan inte ta bort vår karma. Vi ska göra det som är utmätt åt oss och som vi gick med på innan vi gick ner. Vi kan få lindring i olika former. Kanske en människa som kommer i vår väg, eller någon info som kan vara till hjälp. Jag som medium får tillsägelser, t ex hur skulle det vara att vila lite, använd inte påste, ha tålamod, meditera en stund osv, osv. Jag använder ibland den övningen som står i min bok Gråt inte - du är inte ensam att kasta upp en skål med en fråga till änglarna och ta emot skålen och läsa meddelandet som ligger däri. Man kan få ord på vägen.

  Läs mer
 • 23/04/2021
  Dina siffror som följer dig.......

  Numerologi erbjuder vi också här på OsintraSamtalnu. Siffror är fantastiska. Jag har mina siffror som alltid finns omkring mig. Jag behöver knappast titta på lotter, hotellrumsnummer, bussen som går förbi där jag bor osv. Du pendlar på din födelsesiffra och ditt födelsenamns bokstäver omvandlade till siffror. OsintraSamtalNu gör det till dig. Vi gör också  en kort text till dig. Vill du ha en mera utförlig gäller vanligt samtal. Vi meddelar till dig när dina siffror är klara och du swishar kostnaden till 0733-792424 och vi för över till dig.

  VI PÅPEKAR ATT VI HAR TYSTNADSPLIKT!

  Vi erbjuder:   10 min 150:- - för mera text tillkommer vanlig samtalstaxa 15:-/min.

  • Livets siffra  för att lära läxan
  • Den andliga själsliga siffran
  • Den yttre personlighetens siffra - vem är du
  • Ödets siffra - livets väg                                                                                                                          
  Läs mer
 • 15/04/2021
  Är vi scharlataner.......

  Jag kommer nu att nämna namn, men dessa personer ingår i ett TV program och är offentliga.

  Jag hamnade till min förskräckelse härom kvällen i slutet av ett TV-program. Jag gick senare in på TV play för att se hela. Min förskräckelse gällde mediet Terry Evans och Christer Sturmark. Jag tänkte hur ska Terry klarar sig mot denne mannen, men han gjorde bra ifrån sig tycker jag. Christer Sturmark har jag sett under åren i TV,  ibland som moderator, men också medlem i Humanisterna. Christer Sturmark är stor motståndare till medier. Han anklagade Terry ganska hårt att han bara trodde han kunde detta och det går inte att prata med andar. Han vidhöll att Vetenskapen är det vi ska tro på. Också detta sa han att Terry bara lurades för att tjäna stora pengar. Hela samtalet var på engelska. Jag fastnade för en replik från Terry till Sturmark: "Sådana som du åstadkom häxprocesserna." Jag skrev ett mail till Terry. Jag använde den replik som jag fick av mina guider för många år sedan. "Kasta inte pärlor för svin." Sturmark är helt kompromisslös. Han ska ha rätt.

  Läs mer
 • 13/04/2021
  EXTRAPRIS.......

  EXTRAPRIS  15:-/min inkl moms SWISH 0733 792424 till och med  1 JUNI 2021.

  Välkommen att ringa till Osintra. Snabba och raka svar. Tystnadsplikt.

  Läs mer
 • 10/04/2021
  Dagens, månadens, årets ord......

  Jag har arbetat med numerologi och jag använde det idag på dagens datum för att se vad mina bildkort säger. Här är det som kom idag.

  Datum 10: KAMP:  "Ena stunden fanns det här, nästa stund är det borta. Ena stunden är vi här, nästa stund är vi borta. Och hur mycket väsen gör vi inte för denna lilla stund - så mycket våld, ambition, kamp, konflikt, ilska, hat. Bara för detta lilla ögonblick! Bara i väntan på tåget på stationen och ställer till så mycket oväsen: bråkar, sårar varandra, försöker att äga varandra, bestämma över varandra, dominera varandra - all denna politik. Och sedan kommer tåget och du är borta för evigt."

  Månad 4: Hålla kvar det gamla: "Det är dags att ställas inför faktum att det gamla är förbi. Och att alla fösök att få det tilbaka är att fastna i gamla avbildningar, som du skulle ha vuxit ur,om du inte varit så uppagen av att hålla fast vid det du redan gått igenom."

  År 2021: Medvetande: "Den blomma som blivit medveten om sig själv, behöver inte komma tillbaka till livet, därför att livet inte är något annat än en skola att lära sig i."

  Läs mer
 • 02/04/2021
  Boken Gråt inte -du är inte ensam har kommit.....

  Vår bok "Gråt inte - du är inte ensam" ett medium berättar om sitt arbete,  har kommit från tryckeriet. Du kan beställa den på vår mail osintra17@gmail.com och betala med swish eller till vårt bankkonto (se hemsidan). När betalningen är inne skickas boken som brev och ska vara framme inom två dagar enligt Postnord. Det finns utdrag ur boken på bloggen och hemsidan. Vi skickar ett meddelande när den postas. 

   

   

   

   

   

   

   

  Läs mer
 • 26/03/2021
  Tidig morgon....

  Det mest  vanliga ordet hos oss är .... jag har sån ångest.....och mera av det har det blivit under pandemin. Det är också vanligare nu med samtal tidigt på morgonen. Kanske efter en natt där man bollat med olika problem. Jag har åter tänkt på hur olika jag jobbar med olika personer. Det är en sanning att om klienten har ringt flera gånger, så flyter svaren snabbare. Inte för att jag vet mer om klienten, utan för att energin flödar snabbare. 

  Vi påminner igen om att det går att köpa nätversionen av min bok "Gråt inte-du är inte ensam".

  Se formuläret på hemsidan. 

  Läs mer
 • 24/03/2021
  Öppet i Påsk..

  Vi har öppet som vanligt i Påskdagarna - kl 09.00 -22.00.

  Boken är på tryckeriet och kan förhoppningsvis levereras tillklienterna efter påsk. Håll utkik efter beställningsformuläret på hemsidan.

  Läs mer
 • 19/03/2021
  Boken...

  Det går nu från och med idag att köpa nätversionen A5 PDF "Gråt inte - du är inte ensam. Se på hemsidan fliken Min Bok, så står det hur du gör och formuläret finns där.

  Ett kort citat ur boken:

  "Träffar vi några nya. Nej, vi går ner i grupper och karman håller ihop oss som ett kitt och en magnet. Vi träffar dom som vi har nägot att göra upp med - stort eller litet.  

  Titta igenom ditt liv ska du se öden som tvinnas. De finns mening med de möten du gör."

  Läs mer
 • 14/03/2021
  Ett lockigt barn...

  Jag har i många år haft en bild som blixtrat till. Det är en person som ligger ner på en bädd febrig och verkar vara okontaktbar. Lutad över står en manlig person klädd i brun kåpa med ett rep runt midjan. Han ser mycket bekymrad ut. Bilden kom imorse igen, så jag tänkte nu måste jag ta reda på vad detta är. Jag hade tytt det så att det var jag i en annan inkarnation som låg där och att man hade rakat huvudet på grund av febern. Kanske mannen var min man. Men så var det inte säger mina änglar. Mycket riktigt så är det jag som ligger där, men det är ett barn med ljust lockigt hår. Mannen som lutar sig över är en munk i ett kloster. En kvinna, som inte var min mor, hade lämnat mig till klostret för att dom skulle behandla mig. Munkarna hade läkeörter. Förmodligen hjärnhinneinflammation med mycket hög feber. Änglarna säger att det var 1400-tal och jag frisknade till i munkens ömma vård.

  Läs mer
 • 13/03/2021
  Boken "Gråt inte - du är inte ensam"

  Du kommer att kunna köpa boken för  nätläsning i PDF A5 format under vecka 11. Se hemsidan för närmare information hur du köper och betalar med swish.

  Läs mer
 • 10/03/2021
  Vi höjer swish priset......

  OsintraSamtalNu höjer sitt minutpris för betalning med swish från 12:-/ till 15:-/min inkl moms från och med måndagen den 15 mars 2021. Vi har svårt att få företaget att gå runt med det billigare priset och vi ligger ändå  lågt. Samtal med swish betalas direkt efter samtalet. Betalnumret 0939-2028200 kostar som vanligt 19.90/min och kommer på mobilräkningen. 

  Läs mer
 • 08/03/2021
  Klockrent...

  Klockrent - det ordet tycker vi om här på OsintraSamtalNu. Vi har hört det idag av en klient som hittade oss på Facebook. Den annonsen på Facebook har inte funnits så många veckor, men många har upptäckt den redan - och det är vi glada för. 

  Vår bok Gråt inte - du är inte ensam går snart till tryckeriet och vi kommer att ha en flik på hemsidan ,som beskriver hur man kan köpa den i pocket eller läsa på nätet. 

  Vi har upptäckt att kanske inte alla vill få 19.90 synligt på sin mobilräkning, så vi erbjuder en sms faktura och swish,  som betalas direkt efter samtalet, men man måste säga till omedelbart och ringa på 0733-792424. Vi har haft ett billigare nummer, men det försvinner nu. Alla samtal kostar 19.90/min på 0939-2028200.

  Läs mer
 • 04/03/2021
  Skrivet av prästen som vet att din gåva inte är en lek......

  För ca 10 år sedan hade min hemsida en gästbok som klienterna fick skriva i. Vi har ett annat system idag. En kvinnlig präst ringde till mig ibland och detta skrev hon i min gästbok.

  "Tack Kerstin Elisabeth! Jag har just haft ett långt och mycket fint samtal med dig! Jag är själv medial men det är inte så lätt att se klart i sina egna trassligheter alltid. Man stör sig liksom. Du var klockren! Jag har pratat med många, känner många som arbetar medialt - men jag måste säga att dina svar är mycket direkt och jag tror att det beror på din egen förmåga att förstå, tolka och inse problematiken i människors livssituation! Din förmåga att ta emot insikt är en stor del av att budskapen som ramlar igenom din kanal så lätt! Jag tycker också mycket om din blogg, där du skriver om kvinnors perspektiv, frågor  ochh utsatthet i sin önskan om att få relationer att fungera, män att älska, barn att må bra. Skriv mer! Kvinnors hemliga frågor till dig säger så mycket om hur kvinnor har det. Vad kvinnor bär på sina axlar och i sina hjärtan. Välsignad är du Kerstin Elisabeth!"

  Läs mer
 • 25/02/2021
  Hur blev jag vegetarian.....

  Jag tror jag alltid har varit vegetarian egentligen. Jag kunde inte äta vissa saker. Jag hade svårt med skolmaten. Jag gick hem och åt min evinnerliga mannagrynsgröt med lingon. Mamma visste då ingenting om det. Så blev det värre i 12-13 årsåldern. Vi åt söndagsstek med gräddsås och gurka och sockerdricka. Mamma dukade med finservicen. Plötsligt en söndag så fick jag överhuvudtaget inte ner köttet. Jag tuggade och la det sedan runt tallrikskanten. Mamma upptäckte det och blev arg. Man åt upp på tallriken på 1950-60-talet. Hon visste noll om vegetarisk mat. Jag fick sitta en timma med min tallrik. Hon insåg väl det hopplösa till slut och jag fick gå ifrån bordet. Jag hittade en teknik att få ner maten, utan att tänka på vad jag åt. När jag flyttade hemifrån kunde jag bestämma min meny själv. Nu har jag varit vegetarian och ibland vegan i ca 40 år. Jag mår bra och är i fin form. Faktiskt är vikten problemet. Det tror man inte på den maten, men så kan det bli. Naturligtvis finns andra orsaker också. Ständigt bantande nu för tiden.

   

  Läs mer
 • 20/02/2021
  "Ännu någon som lever på medeltiden...."

  Vi har en annons på facebook med kommentarsfält. Jag har fått två kommentarer och det räcker. Eniro som gjort min hemsida och annonsen sa att det är inte säkert att det går att ha kommentarer och då får vi stänga den. Och det kanske vi får. Man läser om kändisarnas elände med hat och hot och elaka kommentarer och dom energierna tänker jag inte släppa in i mitt arbete. Inlägget i titeln är en sådan kommentar av en mycket okunnig person. Det kommer så många goda sms, så jag räknar med dom. Det går inte att jobba i snart 18 år med detta utan att mina klienter anser att de får hjälp. Jag lever verkligen inte på medeltiden.  jag har universitetsutbildning och läser fortfarande vetenskap och kost och motion. Tror den här personen att man är mindre vetande för att jobba som medium eller samtalscoach??? Jag går också i kyrkan och räknar mig som kristen.

  Oraklet i Delfi var ett grekiskt språkrör på 700-talet för kristus. Mycket efterfrågat. På den tiden gjorde man inte mycket utan att fråga Oraklet. Sibyllan i Cumae hade högt anseende och arbetade under medeltiden. Vi har ju häxprocesserna, så kloka kvinnor har alltid funnits. 

   

  Läs mer
 • 16/02/2021
  Facebook...

  Vi har annons på facebook, men vi har strul med att komma in där. Det är den privata facebook so är låst. Vi väntar på att Facebook ska låsa upp.

  Läs mer
 • 10/02/2021
  Bokstavera namn...

  Vi har många som ringer, som talar olika språk och ibland är det svårt att uppfatta namnet. Vi ber därför att få namnet bokstaverat för att vi lättare ska kunna kalla er vid namn. Det är trevligare för alla. Tack för hjälpen.

  Läs mer
 • 04/02/2021
  KontantkortDu som har en

  Du som har en kontantkorts telefon kan även ringa till vårt nummer 0939-2028200 19,90/min. Kort finns att köpa från Telia, Comviq, Halebop, Hallon, Telenor, Tre. Se deras hemsidor för priser.

  Läs mer
 • 29/01/2021
  Korintierbrevet 13:1,2

  För 30 år sedan bodde jag söder om Södertälje och hade pendlat till Stockholm i 20 år. Jag var trött på det och tänkte att jag måste kunna få ett lärarjobb i Södertälje. Jag hade tre betyg i pedda och undervisat i engelska, så Jag ringde kommunen och inom en timma hade jag ett vikariat på en ekumenisk folkhögskola. Det var ämnet svenska, men snart hade jag alla ämnen som fanns utom musik och slöjd. Jag var där i två år. På skolgården står ett litet kapell och där har man morgonbönen. Jag blev tillfrågad om jag hade något emot att ta en morgonbön och det hade jag ju inte. Kyrkan är inget nytt för mig. Det gick på schema mellan lärarna. Vad skulle jag tala om. Jag tror ju inte på slumpen och vet inte hur jag hittade korintierbrevet 13:1,2, men texten har föjt mig och hänger på mitt kylskåp. Den är så sann. Vilka psalmer jag valde minns jag inte.

  "Om jag talade både människors och änglars tungomål, men icke hade kärlek, så vore jag allenast en ljudande malm eller en klingande cymbal. Och om jag har profetians gåva och visste alla hemligheter och ägde all kunskap, och om jag hade all tro, så att jag kunde förflytta berg, men icke hade kärlek, så vore jag inget."

   

  Läs mer
 • 27/01/2021
  Tepåsar...

  Jag har vid flera tillfällen blivit tillsagd av mina änglar att inte använda tepåsar. Jag dricker grönt te och tänkte jag köper lite löst te då och brygger. jag tog fram min tekanna och bryggde teet, men jag tröttnade snart. Det tog för lång tid och kladdigt med blöta teblad. jag köpte tepåsar igen. Imorse fick jag en tillsägelse -inga tepåsar. jag frågade varför. Är teet dåligt i påsarna. Nej, det är påsarna änglarna inte tycker om. De är tydligen behandlade med något. Tekannan åker fram igen.

  Läs mer
 • 21/01/2021
  En mycket speciell känsla...

  Jag är van att gå i kyrkan. Jag var bara fyra år när mamma satte mig i söndagsskola. Religionen har följt mig både privat och i jobbet. Jag går i vår kvarterskyrka på mässor och gudtjänster sedan ett par år. Plötsligt tog allt slut. Kyrkan stängd för evenemang. Jag blev tom. Präst och personal är i tjänst och man kan gå dit och tända ett ljus och prata en stund. Jag är bekant med prästen. Jag kallar honom "min" präst. Själasörjare. Jag beklagade mig i ett mail över tomheten i kyrkan. Då kom ett mail att jag kunde få mässa med nattvard när jag ville, bara tala med prästen. Vi bokade en tid och jag gick dit. En viss spänning i luften. Han tog med mig in i kyrkan och jag satte mig på första bänken. Han stängde dörren och tände ljus och vi pratade en stund. Vi var alldeles ensamma i kyrkan. Han gick och klädde om och kom i full ornat. Då kunde jag inte vara tyst, utan sa gör du allt detta för mig. Ja, sa han. Vi gick igenom texten och jag fick bröd och vin. Jag frös på hela kroppen. En så märklig känsla. Jag tror att mina änglar var med mig då. Vi sa adjö och höll avstånd. Coronan är fortfarande skrämmande. Hur tackar jag honom. Jag skrev ett mail och skickade bilden på ängeln, som ska pryda omslaget på min bok. Jag kommer snart att få bröd och vin igen.

  Läs mer
 • 17/01/2021
  En gåva från hjärtat....

  Jag skrev en bok "Den blå boken" för ca 10 år sedan, som jag sålde till mina klienter privat. I den bok som jag nu har skrivit ingår "Den blå boken". Jag har slagit ihop två och den ligger nu på förlag. Jag städade i mina smycken och hittade två små påsar med ett kort. Det är ett halsband och ett par långa örhängen i isblåa stenar. På kortet står det - och jag nämner inget namn, men läser du det här, ring mig. 

  Hej Kerstin. Vill ge dej en gåva från mej!..och även  som tack för att du stöttar mej i livet. Varm hälsning.....P.S  Jag har snart läst ut boken. Funderar över hur du menar över att de andliga ger en blomma -  i form av tanke eller? Detta halsband är en del av mej, det ger mig kraft och energi att göra kärlek att bära och kvinnligt att se på. Färgen på halsbandet passar till den isblå balklänningen enligt text i din bok... det fastnade i mitt huvud! 

  Ja, när andarna skickar blommor, så ser jag blomman eller blommorna och kan ge vidare synen. Ja, halsbandet och örhängena skulle ha passat perfekt till den balklänningen. Min ryska inkarnation.

  Läs mer
 • 14/01/2021
  Man vet aldrig vem man träffar på livets stig.....

  För ca 20 år sedan gick jag en utbildning på distans i Stockholm. Vi träffades på söders höjder i Hälsans hus på helgerna. Det var något av det bästa jag varit med om. Vi var ca 20 personer, som utbildade oss till diplomerade avspänningspedagoger av Sverigehälsan. Jag har diplom. Utbildningen gjordes som föredrag och vi fick själva hålla föredragen med en psykolog som lärare. På den här utbildningen fanns en kvinna, som jag har glömt namnet på, som stod och pratade med mig sista dagen vi var där. Jag sa något om att man vet ju ingenting nu vad som blir av det här. Hon tog då upp en penna och papper och skrev en lapp till mig. Den här lappen har följt mig i alla år på alla kylskåp jag haft. Den är blekt och nött och jag fick fylla i bostäverna nu för att kunna läsa. Jag hade alltså inte börjat med medium jobbet då.

  Det står: AFFIRMATION

  Jag har nu ett underbart arbete som tar vara på mina erfarenheter och talanger och därigenom ger goda inkomster.

  Ja, hur rätt hade hon utom dom där goda inkomsterna för det är svårare, men jobbet är det jag vill ha och hur kunde hon skriva så rätt ca tre år innan jag började som medium?

  Läs mer
 • 10/01/2021
  Ansvar, ansvar..

  Har precis pratat ur en kvinna hennes självmordstankar. Hon har varit min klient i många år. "Om jag inte haft dig hade jag tagit livet av mig" och idag var det på tal igen. Det slår mig som ett hammarslag i huvudet  vilket ansvar man har i det här jobbet. Jag måste faktiskt må bra själv för att kunna hjälpa andra. Efter 20 minuters samtal insåg hon själv att hon har ett ganska bra liv. Barn, djur, vänner, men hon kämpade med ensamheten. Ensamheten var värre än coronan och den har ju gjort oss ensamma, men det var inte den ensamheten hon talade om, utan att leva utan en kärlek. Och det är en annan historia. Samtalet avslutades lugnt och jag vet att hon snart är på mobilen igen. 

   

  Läs mer
 • 02/01/2021
  En ny ängel...

  Så uttråkad i coronans spår, så jag sa till mina guider hitta på något åt mig. Då kom ett namn Oskar och en röst som sa jag är din nya guide. Känner vi varann frågade jag. Inte i detta livet fick jag till svar. Oskar ska ersätta en annan guide som tydligen har annat att göra. Det slog mig vad betyder hans namn Oskar, så jag kollade. Oskar betyder den ende guden. Jag säger då att det kan du väl inte vara och fick svaret nej, men jag kan heta Oskar ändå. Jag frågar om jag får skriva om honom på bloggen och det fick jag. Jag frågade om jag ska stava Oskar med c, nej med k. 

  Tog reda på att Oskar är ett keltiskt namn och Kejsar Napoleon var mycket förtjust i det namnet och döpte sin gudson till Oskar. Den Oskar blev Sveriges kung Oskar I  (1788-1859). Jag gillar historia.

  Läs mer
 • 21/12/2020
  Pax Vobiscum - Frid vare med eder

  GOD JUL och  ETT GOTT NYTT ÅR !

  Vi har öppet som vanligt hela helgerna 09.00-22.00. Prova även annan tid!

  0939-2028200  19.90/min   Ställ dina frågor. 

  OsintraSamtalNu      

   

   

   

  Läs mer
 • 15/12/2020
  Skrivet år 2009...

  Jag skrev två  böcker åren 2008-2009. De har legat i byrålådan länge nog och jag skriver nu in manus till bokförlaget i PDF för att kunna skicka iväg dom. De är skrivna med automatisk skrift. Jag la bara fingrarna på tangenterna och lyssnade och skrev. Jag citerar ur Gråt inte - du är inte ensam ett stycke där jag talar med min guide, som kallar mig O som i Osintra. Jag ställde tysta frågor och fick följande svar.

  "Hur går det med klimatförändringarna?

  Rekordvarmt klimat nu. Får kloka råd men lyssnar inte. Arbetsamma år framför er. Havet stiger över sina breddar, bostäder dränks, ge inga skördar, gråt och klagan. Bara ditt land O någorlunda förskonat. Får stora vattenmassor över sig. Orkaner i massor. Hemlösa. Beror på slöseri på jorden.

  Vad kommer att hända?

  Städer och hav raderas ut. Hav tar nu riktning. En jordförskjutning, det vill säga jordskred äger rum.

  Går jorden under?

  Nej, inte under, men får nya strandlinjer."

  Det var väl inte helt fel sagt år 2009.

   

   

   

  Läs mer
 • 06/12/2020
  Julpris i december på telefonsamtal....

  Under december 2020 t o m 31 dec 2020 ger vi rabatt på telefonsamtal.

  15 min 120:- inkl moms. Vi har haft det tidigare och det brukar vara uppskattat. 

  Varmt välkommen att ringa! Vi har öppet som vanligt i julhelgen.

   

  Läs mer
 • 03/12/2020
  Gråt inte - Du är inte ensam....

  För några år sedan skrev jag ett par böcker om mitt jobb som medium "Gråt inte - Du är inte ensam" och "Den blå boken".  Den första är slutsåld och bör gå i nytryck. Jag tänkte skriva några citat ur böckerna här på bloggen.

   

  Läs mer
 • 27/11/2020
  Advent.....

  OsintraSamtalNu önskar alla en mysig Advent med blommor och ljus. Vi har öppet hela advent som vanligt kl 09.00-22.00. Har ni behov att ringa på annan tid, så försök. Är vi lediga, så tar jag samtalet.

   

  Läs mer
 • 24/11/2020
  Vad skulle prästen säga.......

  Jag söker ibland någon att ha samtal med. Alla som jobbar med människor behöver handledning eller tömma sig emellanåt. Jag brukar använda kuratorn på vårdcentralen eller en psykoterapeut. Jag har under ett par år gått till kapellet i området där jag bor på mässorna. Jag har ett förflutet inom kyrkan och känner mig hemma där och blev lite bekant med prästen. Han erbjöd mig samtal och jag har under åren gått i några stycken. Men jag tänker med fasa hur skulle han se på mig om jag talade om vad jag jobbar med. Då får jag kanske inga samtal. 

  Bibeln säger:"Astrologi och annan spdomskonst antyder att vår framtid är förutbestämd. Men är den det? Bibeln säger att vi har förmågan att välja vad vi ska tro och göra och att våra val påverkar vår framtid".

  "Det finns ytterligare ett skäl att undvika alla former av spådomskonst. Bibeln visar att Gud avskyr sådanan saker. Den säger:"Bland er får det inte finnas...någon som håller på med spådom, magi eller teckentydning, någon som uttalar besvärjelser, någon som rådfrågar ett andemedium eller en spåman eller någon som söker vägledning hos de döda. De som håller på med sådant är avskyvärda för Jehova.""

  Hå, hå ja ja, vad ska hända med mig????

  Läs mer
 • 23/11/2020
  Andliga dietister.....

  Vi brukar inte ge råd i medicinska frågor, men ibland kan vi diskutera omkring. Får vi svar, så får vi. Jag har personligen fått flera tillsägelser på sistone, t ex använd inte det där påsteet, köp löst te, brygg ditt te. Ät inte dom där kexen, köp osockrade rån. Ät inte det där veganska smöret, köp BreGott. Osv, osv. Jag tar deras råd på allvar. Jag frågar faktist ofta mina änglar om råd.

  Läs mer
 • 16/11/2020
  Jag använder mig själv...

  Jag undrar ibland hur andra medier jobbar och vad som kommer fram. Jag beslutade mig för att ringa tre I, M och G. Jag har känt en man något år, men vet inte vad som kommer att hända. M varnar mig för honom, I säger han är jättekär, G säger han har läst mitt mail, men svarar inte. Jaha, den som lever får se, men mina guider säger att det säkraste för mig är att fråga dom. Dom har min sanning, så jag frågade. Får se var sanningen ligger. Hoppas hos mig då jag ska hjälpa andra.

  Läs mer
 • 08/11/2020
  En rörande historia...

  Det ringde en mycket ung säljare, det hördes på rösten, från ett företag, som ville komplettera min nya hemsida. Man nosar reda på saker och ting. Det har ringt flera, men jag jobbar med Eniro punkt slut. Den här unge säljaren var mycket intresserad av min blogg och hade läst om samtal med avlidna. Plötsligt säger han mitt i försäljningssnacket - kan du spå mig. Nä, säger jag, tyckte inte det var läge för det och jag ogillar ordet spå. Då ropar han "om du träffar min farfar så hälsa från Daniel" och la på.  Jag lovar...

  Läs mer
 • 03/11/2020
  Hemsida och blogg...

  Vi ser i statistiken att många besöker hemsidan och läser bloggen, men inte bara läs. Vi välkomnar dig också att ringa och prata. Vi finns här för dig.

  Läs mer
 • 31/10/2020
  Alla helgons dag...

  eller De dödas dag, men vi tror att det finns ingen död bara en övergång till en annan tillvaro. Jag bad om ett meddelande idag. Jag fick följande.

  "Sorgen är inte absolut, andevärlden säger att en sorg kan förändras då en visshet kommer om livets fortsättning. Tro oss du får många meddelanden. Tro oss att evigt liv är vad som väntar dig. Många går rakt fram i livet utan att fundera över varför saker sker. Ni bör lära er eftertanke för allas skull - inte minst i corona tider. Se er omkring, där finns mycket att ta hand om.

  Vårt varma stöd som tack för ljusen."

  Z - ande som ej inkarnerat till jorden.

  Läs mer
 • 29/10/2020
  Det är så skönt att meditera...

  Jag sätter mig med min vanliga meditationsmusik, tänder ett ljus  och går min vanliga väg in i meditationen. Jag hoppar högt över den vita grinden idag och kommer ut på ängen med den stora eken. Jag sätter mig under eken, men blir tillsagd att gå till det lilla bordet där det står en stor karaff med en blå vätska i. Jag dricker ett glas och omedelbart förändras färgerna omkring mig och jag ser blått och guld i kanterna. Jag förstår att jag ser min egen aura. Det är så vackert, men jag är ganska djupt nere nu i medvetandet. Det varar en stund och bleknar bort. Jag rider på musiken och kommer tillbaka efter tre musikstycken. Jag frågar sedan vilken blå färg det var. Det finns två - Himmelsblå och Indigo - femte och sjätte chakrat. Svaret blev att det var båda färgerna, som representerar inre hörsel, kommunikation, och pannan klarseende (clairvoyans) och intutition. Det var inga dåliga saker det. Jag känner mig stärkt.

  Läs mer
 • 28/10/2020
  Därför tror jag inte, utan jag vet......

  Jag kom körande med bilen på infartsvägen till vårt villaområde söder om Stockholm. Min baby var i  baksätet. Min baby är 45 år idag. Plötsligt stannade bilen och jag fick inte igång den och dottern skrek och jag blev super stressad. Tårarna rann. Det var säker 100 m kvar till garaget. Plötsligt började bilen tyst rulla framåt. Baby tystnade och jag satt på helspänn. Bilen rullade på slät väg utan motor, runt hörnet till vår gata och svängde höger upp på vår garageuppfart och stannade. Någon såg min stress och skickade hjälp.  Därför är jag den jag är idag. Jag glömmer inte den gången.

  Läs mer
 • 26/10/2020
  Healing...

  Jag brukar gå till kapellet ibland på mässan kl 17.00  på söndagar. För ett par veckor sedan satt jag i min bänk avslappnad och väntade på nattvarden. Prästen lyfte kalken och sa de ord som ska sägas. Plötsligt kände jag en hetta som började vid knäna och gick upp till hjässan. Jag brann. Prästen hade talat om änglar, så förmodligen var det någon av mina änglar som gav mig healing. Jag blev ändå överraskad. 

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Alexander Bygdén….

  så heter han som wallraffat och skrivit en bok SPÖKINDUSTRIN. Han har ”avslöjat” oss som jobbar som medier. Han menar att vi tjänar en massa pengar på att låtsas vara medier. Han är väl den som luras.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Kaos…….

  Har konstaterat hur mycket datorn betyder. Min dator kraschade och befinner sig nu på återvinningen. Jag fick köpa en ny och allt hängde inte med vid överföringen, utan många timmar har gått åt att få ordning igen. Stressen kryper omkring. Jag hittade en gammal bok i min bokhylla.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Mitt ord för dagen …..

  LÄTTJA. Det var mitt ord idag. Aha, jag får vila mig. Nej, säger kortet. Sitt inte där i dina rosa tofflor under parasollet med en drink i handen. Du ser belåten ut, men det finns fortfarande många nya himlar att utforska. Sätt igång!

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Min absolut första kontakt med en spådam……

  Jag var 18 år. Jag hade aldrig hört talas om  spådamer eller spåkort. Jag var mycket i kyrkan i min barndom. Jag bodde då i Linköping. Jag jobbade några år i butik och i dörren bredvid i konditoriet jobbade en tjej i min ålder.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Romansbedrägerier……

  Såg på tv igår om en kvinna som råkat ut för romansbedrägeri och förlorat alla sina pengar till någon utomlands, som förmodligen inte finns, utan det är satt i system att lura av människor pengar.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Nytt…….

  I slutet av samtalet kommer vi att ge ett ord på vägen. Bara ett ord efter varje samtal. Det ska heta ord på vägen, säger guiderna. Jag har fått mitt idag – Fullbordan, sista pusselbiten. Det blir spännande att se vad det nya är.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Min healing-guide…

  Jag gick en week-end kurs i Stockholm för flera år sedan då ledaren, som är ett medium, tog upp detta med healing. Jag hade inte sysslat med det, men ibland frågar klienterna om det. Hon lärde oss att ta kontakt med vår healing-guide. Vi får hjälp att ge healing. Jag kan inte ge av min energi.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Hemsidan..

  Vi har tagit bort hemsidan i Finland. Den här adressen kommer att finnas en tid till. VI talar om den nya adressen senare.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Omedveten kunskap….

  När jag började på universitetet i  Stockholm efter gymnasiet tänkte jag hela tiden att jag ska läsa tyska – och det gjorde jag också två betyg. Det konstiga var att jag gick omkring och sa att tyska är mitt första språk.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Underliga saker händer….

  Jag är utvecklad mot känslor, men det händer att klienter vill att jag hittar någon försvunnen sak eller djur. Jag försöker gärna, men jag är inte så bra. Ibland går det. Vad gäller mig själv så tycks det gå.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Dr Phil..

  han skulle skicka mig någonstans för att omprogrammera min hjärna – alldeles säkert om jag kom i klorna på Dr Phil. Jag brukar se tv-programmen med Dr Phil. Det är ändå ur livet. Men ibland skriker jag.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Tystnadsplikt….

  Tystnadsplikten är mycket viktig. Klienten ska kunna känna sig säker att inget sprids av det som vi pratar om. Jag personligen har skrivit på så många försäkran i mina dar, bl a hos Röda Korset, som också ville ha utdrag från polisen. Det kan bli problem ibland.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Utlandssamtal…

  OsintraSamtalNu jobbar i många länder. Det är spännande. T ex Norge, Finland, Portugal, Frankrike, Prag. Glad att bli hittad.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Gul topas..

  Jag beställde en gul topas att ha som halsband på nätet. Har haft den ett tag. Får se om något ändrar sig i livet…..

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Min meditation 23 juli 2020…

  Det är lugnande att meditera och jag satte mig med min meditationsmusik. Idag valde jag nr 6 Sea Dream och nr 7 And So To Dream av Mike Rowland. Jag gick ”ner”  och kom till min vanlig väg in.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Kvinnor/Män som älskar för mycket…

  Jag är tillbaka i min bok ”Kvinnor som älskar för mycket” av Robin Norwood. Jag ska inte säga att det är min bibel, men det finns mycket man känner igen där. Vi har ganska många samtal som gäller det här. Hur ska man komma över….

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Hemligt telefonnummer….

  Vi tar inte samtal från hemligt telefonnummer där klienten bara uppger sitt förnamn. Om någon ändå vill ringa från hemligt nummer vill vi ha namn och adress för att kunna debitera.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Svart Magi…

  Ibland får jag frågor om svart magi, så jag tänkte låta någon ängel  svara på det. Svart Magi ej en möjlighet för jordens folk. Troende använder sin  tro för att skada. Får ej ha sådan tro, kommer ej tillgodo.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Min meditation 2020-06-24

  Jag tänder ett ljus och sätter på min meditations-cd ”And so to dream” med Mike Rowland. Han skrev den här musiken till sin dotter. Det går inte att köpa den nu i England.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Finland, Finland….

  Om inte vi får komma till er i Coronatider, så får ni komma till oss på telefon. OsintraSamtalNu tar upp kontakterna igen i Finland (den svensktalande delen). Vi har tidigare haft samtal i Finland.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Fredagen den 28 febr 1986…

  Palmemordet. Jag hade ett vikariat på ett bokförlag nere på Sveavägen. Jag kom på måndagsmorgonen med pendeltåget och gick mot Sveavägen. Jag gick inte på den sidan där skjutningen ägt rum.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Våra telefonnummer..

  Ibland får vi frågor om vilka telefonnummer man ringer.Vi har bara ett mobilnummer 0733-792424 som går till Medium och Medial vägledning och betalas med swish eller bankkonto 12:-/min efter samtalets slut  eller 0939-2028200 19.90/min och kommer på telefonräkningen. Där svarar vi alltid. Vi hoppas få många samtal från nya klienter överallt i landet.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Moms…

  Tänk att det skulle bli diskussion om momsen. Vi betalar moms på allting även den här tjänsten. Dom flesta swishar och vi skriver en sms faktura. Där kommer momsen att synas. Vi har fått förslag att skippa momsen – för det gör alla.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Läs mer
 • 16/10/2020
  Någon att tala med…

  En  rolig kommentar jag fick av en klient, som ringt i många år när det krisar. Hon sa att du är inte som ett medium, du är som en vanlig människa att prata med. Det är precis det jag vill vara.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Guidad Musikmeditation….

  När jag pluggade psykologi på Stockholms universitet blev vi tillsagda att gå i psykoterapi för att lära känna oss själva. Jag chansade på en kvinna på Södermalm där jag gick fem gånger.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Chakra – kroppens energicentra…

  Jag har ett papper liggande bredvid mig sedan många år som beskriver kroppens chakra och dess färger. Jag råkade titta längst ner på papperet och ett helt annat liv spelades upp framför mig. Det stod ZyxCess  Carina 2000-05-13. J

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Hitta saker gratis…

  Jag har bestämt mig för att träna på att hitta saker. Jag har gjort det för många år sedan och hittat både djur, nycklar, pengar m m. För mig krävs det träning då jag är utvecklad mot känslor.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  År 2013…

  OsintraSamtalNu är enskild firma och vi måste spara alla papper i 7 år. Jag var nere i förrådet och hämtade alla papper för 2013 för att förstöra dom. På den tiden skrev vi pappersfakturor.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Olika samtal..

  Det har varit många samtal de senaste dagarna. Jag blir glad när en klient ringer igen. Det kanske var år sedan vi pratade. Jag är också glad att jag oftast minns klienten och vad vi pratade om. Jag har ett erkänt gott minne.

  Läs mer
 • 16/10/2020
  Första bloggen…

  Första bloggen på min nya hemsida. Jag hälsar mina läsare välkommen till min vackra hemsida. Jag har låtit göra den. Jag har inte mixtrat själv. Hoppas den är tydlig och klar annars maila eller ring för ytterligare info.

  Läs mer

Kontakta mig

Betallinje

Ni når mig alltid på nummer!
0939-2028200 19.90 kr/min

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar.

swish

Swish betalningar
0733-792424

Betala till bankkonto
Länsförsäkringar - Företagets bankkonto 9023 6720831

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Osintrasamtalnu aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Osintrasamtalnu.