• 25/08/2022
  Vi träffar inga nya....

  Vi går ner i grupper och ibland träffas vi en en kort stund eller en lång stund. Jag kommer ihåg när jag var 12 år och min mormor blev sjuk. Vi träffade henne minst en gång i veckan. Hon fick kärlkramp och hade jätte ont. Men någon läkae skulle det inte vara. Är man född på 1800-talet, så aktar man sig för läkare. Ja, det var ju ohållbart, så familjen övertalade henne att låta en läkare i stan besöka henne. Till slut kom en lång elegant man klädd i svart kostym, rak i ryggen och med en vänlig förstående framtoning. Mormor gick med på att lyssnas på och läkaren ordinerade dessa små piller, som man lägger under tungan vid kärlkramp. Jag minns att han hette Doktor Wittberg och han var säkert född på 1800-talet också. Vi ungar fick ju hålla oss på avstånd, men jag har träffat honom. Nåväl jag flyttade från min hemstad och startade detta företaget. För några år sedan ringde en kvinna och ville fråga om sina hundar. Dom skulle tävla och hon ville fråga om detta. För att göra en lång historia kort, så den kvinnan visade sig vara barnbarn till Dr Wittberg i min hemstad. Ja, som sagt vi träffas en stund......

  ##BLOG_READMORE##
 • 22/08/2022
  Min andliga hemstad.....

  Ibland vågar jag inte tala om eller skriva om vad jag egentligen upplever. Man kan tyckas ha mycket svåra psykiska problem, men så är inte fallet. Jag äter ingen medicin, har samma oro som andra människor och får mina smällar.  Ibland vissa nätter vid vargtimmen kl 3-5 är jag ute och åker. Jag åker alltid till samma plats. Mitt andliga hem. Det är en stad med stora byggnader, men också smala slingrande gamla gator. Jag föredrar att vara där. Jag vill inte gå in i dessa stora marmorpalats och stora salar. Dom skrämmer mig. Häromnatten var jag på en av dessa små smala gator med mysiga hus på sidorna. Det är inte fattigt och smutsigt, utan mysigt. Jag var i en liten lägenhet i ett av husen. Där träffade jag en mansperson. Jag ser honom så. Han var väldigt förvirrad och ledsen. Han säger till mig att dom säger att jag var en mördare på jorden, men jag minns inte det. Han måste gå igenom sitt jordeliv och ta avstånd från det som skedde där. Han får göra sin karmiska läxa. Jag lämnar honom och är glad att jag hamnade i min säng. Jag frågade guiderna varför jag inte vill besöka dessa stora slottsliknande palats. Guiderna sa att jag har inte energei nog för det när jag kommer på natten. 

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 21/08/2022
  Undermedvetet meddelande......

  Änglarna visade hur de kan jobba med mig som medium. Jag satt i ett långt samtal med en kvinna. Vi har pratat ibland. Plötsligt säger jag att jag brukar ju inte jobba med kort, men jag tog kortleken. Vi var i slutet av samtalet och vi skulle komma till ett beslut. Jag lägger ett kort och får separation, ett kort till dödskortet, svarta kort. Det kan jag ju inte säga om döden. Jag sa att vet du något om en separation. Nä, sa hon. Plötsligt frågar jag är dina föräldrar i livet. Hon sa min pappa dog för 9 år sedan. Jag fick upp hjärterkungen, kärlekskortet. Älskade du din pappa mycket. Ja, med tårar. Då förstod jag. Han är här och söker dig. Ska jag ta emot. Ja, han pratade ett tag och skickade en lila orchide. Hon var lite skakad och faktiskt jag också för änglarna kunde ju bara sagt,  du ta emot hennes pappa. Men hon var mycket nöjd med samtalet. Och jag förstod att änglarna når mig på olika sätt.

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/08/2022
  Inget är omöjligt....

  Jag får ganska ofta i svaren "broar som byggs". Till slut förstod jag att ingenting är omöjligt. Det går att få kontakt och det byggs upp nya kontakter. Broar som byggs ge inte upp för att kontakten inte sker omedelbart. Kontakterna byggs.

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/08/2022
  Jag tror inte på slumpen.....

  Jag fick ett erbjudande på min mail. Jag brukar inte bry mig, men tidningen hette Modern Psykologi och jag tyckte det kunde vara användbart att fräscha upp min gamla utbildning. Jag beställde abonnemanget fyra nummer. I brevlådan kom ett paket. Och där var en bok med i abonnemanget, som heter "Sifferdjur, om hur siffror styr våra liv". Jag blev lite paff och numerologi är ett stort intresse hos mig som medium och jag har jobbat en del med det och jag kollar varje dag hur mina siffror ligger. Jag frågade om det var mina änglar som tycker att jag behöver dom här tidningarna och boken. Dom svarade "vi ger dig vad du behöver mitt barn".

  Så kärleksfullt...

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/08/2022
  Jag tror inte på slumpen.....

  Jag fick ett erbjudande på min mail. Jag brukar inte bry mig, men tidningen hette Modern Psykologi och jag tyckte det kunde vara användbart att fräscha upp min gamla utbildning. Jag beställde abonnemanget fyra nummer. I brevlådan kom ett paket. Och där var en bok med i abonnemanget, som heter "Sifferdjur, om hur siffror styr våra liv". Jag blev lite paff och numerologi är ett stort intresse hos mig som medium och jag har jobbat en del med det och jag kollar varje dag hur mina siffror ligger. Jag frågade om det var mina änglar som tycker att jag behöver dom här tidningarna och boken. Dom svarade "vi ger dig vad du behöver mitt barn".

  Så kärleksfullt...

  ##BLOG_READMORE##
 • 06/08/2022
  Vita liljor...

  Tydligen fungerar jag så att jag kommer till olika ställen i meditationen beroende på musiken. Jag mediterade nu till min favorit "and so to dream". Jag hamnade på ängen vid vattnet under en stor ek. Det är inte säkert det alltid är en ek. Förra gången var det en jättebjörk. Jag slår mig ner mellan ett par stora rötter och väntar på vem som skall komma. Först sveper min mamma förbi. Hon hade sin gula klänning med små svarta blommor. Sedan kom pappa med ett fång vita liljor i famnen. Han gav dom till mig och sa att dom representerar renhet och det skulle jag ha. Jag vet inte riktigt just nu hur han tänkte, men jag ska forska i det. I alla fall så googlade jag vita liljor och mycket riktigt dom står för renhet. Jag hörde rätt. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 03/08/2022
  Isha-Tarot Master

  Jag får mail från en Tarot Master Isha, som är så angelägen att läsa av mig  GRATIS. Första mailet läste jag igenom för att se vad han skrev. Jag fick lyckonumret 6 och lovade att min ekonomi skulle gå bättre.

  Jag stängde ner, men idag kom ett till med lite mera krydda i. Att nu var goda råd dyra. Det här måse ske snabbt nu så jag inte förlorade allt. Så här skrev han - om det är en han, men det finns ett tjusigt foto.

  My dear Kerstin,

  !I must tell you something your case is unique so unique that it kept me awake last night.!

  Jag scrollade fram en bit för att se när kostnaden kom - och den kom väldigt långt ner. Ska något vara GRATIS, så ska det vara gratis. Det känns lite som dom där Nigeria-breven. Jag har nyligen haft ett sånt på min Facebook. Jag skrev ett tag på engelska för att se vart det tog vägen. Han ville komma på semester till mig i Sverige????!!!!

   

   

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 01/08/2022
  Mailfrågor på svenska och engelska....

  NYHET: Vi har beslutat att börja med frågor på mail även på engelska. 

  Vi erbjuder: En fråga till vår mailadress osintra17@gmail.com , 100:- inkl moms betalas i förväg via Swish 0733-792424 skriv ditt namn.

  Vi svarar inom två timmar. För längre frågor och svar gå till hemsidan www.osintra.nu för samtal.

  Vi tar också en fråga på engelska och svarar på engelska. 100 SEK betalas in i förväg Swish. Skriv ditt namn.

  ##BLOG_READMORE##
 • 30/07/2022
  Gråt inte - Du är inte ensam.....

  När jag flyttade ner till mina barn i Småland, så blev jag bekant med Susie i min nya släkt. Hon är bildlärare och konstnär. Det här är historien om ängeln på omslaget på min bok Gråt inte - Du är inte ensam. Jag pendlade ett par år med Stockholm och bodde i en etta i en liten by. Jag tyckte jag behövde en tavla. Det var en trist lägenhet. Jag frågade Susie kan du måla något till mig. Jo, det ville hon, men vad. Ja, ta något med änglar, sa jag. Efter en månad kom hon med min tavla. En stor blå ängel sittande på ett kanonrör och döda växter omkring. jag blev så förvånad. Hon vet ingenting om medium, men den passade mig precis. Den hänger nu i mitt sovrum och jag tittar på den varje kväll. Jag träffade henne efter ett par år och hon berättade att hon har inte målat någon tavla sedan min, men jobbar som bildlärare. Jag beslöt att ha den som framsida på min bok.

  ##BLOG_READMORE##
 • 25/07/2022
  När vi dör".....

  Egentligen fel uttryckt "När vi dör". Kroppen dör, men själen lever vidare i den andliga världen.Mina guider säger i min bok "Den blå boken" så här. 

  "Vi har sagt så många gånger och i så många olika sammanhang att vi finns där och tar emot er när den stunden kommer. Ingen lämnas åt sitt öde i den stunden. Det finns frivilliga andesjälar som har denna uppgiften att stödja och hela den, som kommer över ofta från en jobbig karma på jorden. Det är sant att övergången kan vara jobbig. Den som aldrig haft andliga tankar eller levt ett andligt liv förstår inte övergången. Kroppen känns inte som död, allting är så lätt och ljust. Ingen smärta bara lugn och stillhet. Jordens övermäktiga krav är borttagna. Själen känns fri och lätt. Om smärtan finns kvar i "kroppen" har vi "sjukhus" för sådant på den anliga sidan."

  Författare Kerstin Kroné Osintra

  ##BLOG_READMORE##
 • 23/07/2022
  Kattkontakt igen...

  Vi satt på balkongen min katt och jag och jag tänkte jag skulle prova igen med bilder, så jag sa till honom att kan du skicka lite bilder till Matte. Då kom det helt klart i min kanal "Jag vill inte kallas Kissemånsen. Det är ett babysnamn. Jag heter Mållgan". Jaha ,vi kanske ska börja prata nu då. Han har fyllt 15 år och tycker kanske det är dags.

  ##BLOG_READMORE##
 • 18/07/2022
  Katt-kontakt.....

  Jag har haft min Birmakatt nu i 15 år och jag tycker inte han vill prata med mig. Änglarna säger "han är privat". Jag har talat med många katter till klienter. Han jamar mycket och har ljud för sig. Jag försöker tolka dom. Så insåg jag idag att han skickar bilder. Vi har inte ett vanligt samtal. Han satt framför kylskåpet och "pratade" och plötsligt "såg" jag ostbiten, som ligger i kylskåpet. Lite ost är hans godis. Jag gav honom en bit och han blev nöjd och stack iväg. Egentligen ska han vara laktosintolerant, som många katter är, men han vill ha lite ost ibland. Nu ska jag vara uppmärksam på om det med bilder fungerar.

  ##BLOG_READMORE##
 • 15/07/2022
  Tystnadsplikten....

  Tystnadsplikt är en självklar sak för mig, som jobbar med förtroenden från människor. Jag diskuterade med en präst häromdagen om tystnadsplikt och han sa ju bara "att du har ingen tystnadsplikt". Präster kan vara lite "styva i hatten" ibland och se sig som väldigt speciella på den här jorden. Jag fick då lägga till ett ord i diskussionen "moralisk tystnadsplikt", men efter att ha läst på, så naturligtvis har vi tystnadsplikt. Jag skulle inte vilja anlita mig om jag gick runt och berättade vad alla har berättat. Två präster med sina tystnadsplikter har ställt till det för mig i livet, så jag är inte så impad.

  ##BLOG_READMORE##
 • 09/07/2022
  Meditationsmusiken.....

  Jag har bytt min meditationsmusik till Mozart. Den låten som  förr kallades Elvira Madigan och var ledmotiv i den filmen. Det är ca 15 år sedan jag mediterade till den. Jag fick då hela min inkarnation i Ryssland på 1700-talet. Jag har skrivit om den i min bok "Den blå boken". Jag fick fem minuter varje kväll och jag sprang och skrev ner hela historien. Döm om min förvåning när dom första tonerna kom i meditationen, så swish for jag iväg till Ryssland igen. Det var så hemvant där. Jag sysslade mest med mina ryska kaffekoppar. Tsar Peters emblem står i botten. Jag har packat ner dom för att säljas, så förmodligen ska jag inte det, utan packade upp dom igen. Djupblått och guld. Mycket eleganta. Jag köpte dom en gång på en utflykt till Mariefred. Jag såg dom i en liten prylbod där och fick ingivelsen att köpa dom. Jag har kanske sett dom hos ryske tsaren en gång i Ryssland.

  ##BLOG_READMORE##
 • 08/07/2022
  Utmaning...

  ,Jag tycker att jag har en utmaning kvar i livet - att jobba på engelska. Varför har jag inte satt igång med det. Det känns som extra jobbigt, men det blir ju en vana naturligtvis och man använder säkert ungefär samma ord åter och åter. Det är så konstigt för jag har tre betyg i engelska vid Stockholms universitet, har jobbat som lärare i engelska både hos studieförbunds kvällskurser och vårdgymnasiet. Men det var 20 år sedan. Jag har varit fullt upptagen med mitt OsintraSamtalNu och skött företaget och familj. Jag sitter ändå och skriver på engelska på Facebook och svarar. Jag får skärpa till mig. Kanske jag skulle kunna hjälpa flera människor då....

  ##BLOG_READMORE##
 • 08/07/2022
  www.samtala.one

  Glöm inte gå in på vår nya hemsida med blogg Den  här sidan finns kvar några månader till sedan byter vi. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 06/07/2022
  Min affärsidé är rätt tänkt.....

  Min affärsidé när jag startade mitt företag var att få en samtalskontakt snabbt. Inte om två veckor eller en månad då man förmodligen sörjt färdigt. Jag döpte företaget till OsintraSamtalNu. Det är just nu du behöver prata med någon. Det är klart att det innebär för mig att alltid stå på tårna. Säger min hemsida NU,  så måste jag ju hålla tider. Men det har gått bra. Man kan också relativt lätt fortsätta samtalet när det kommit upp nya uppgifter. Ring så pratar vi!!!!!!!

  ##BLOG_READMORE##
 • 01/07/2022
  Lyssna och Lär.....

  Så säger mina änglar. Lyssna och Lär. Lita på din magkänsla, din intution, dina aningar. Går något åt fel håll, går det inte som på räls, då är något fel. Hoppa av, ta en ny väg. Sitt inte kvar i gamla förhoppningar och önskningar. Ta modet och ta ett nytt mål.

  ##BLOG_READMORE##
 • 30/06/2022
  Buddistmunk...

  Jag gick förbi böckerna på ICA idag och min blick fångade boken "Jag kan ha fel" av buddistmunken Björn Natthiko Lindeblad, som återvände till Sverige efter 17 år. Han är tyvärr avliden idag. Jag ska ha mycket trevligt i sommar med den boken. Jag har kommit underfund med att jag snubblar över Buddah. Inte minst mina kort Osho Zen Tarot, som följer mig idag.

  ##BLOG_READMORE##
 • 30/06/2022
  Ny kortlek....

  I början när jag jobbade med min andliga utveckling använde jag alla möjliga och omöjliga redskap för att kunna se. Jag bodde då i Stockholm och bestämde mig för att köpa en ny kortlek. Jag gick Drottninggatan fram och där låg då en liten butik med andliga ting. Jag gick in och sa att jag ville ha en ny kortlek, men visste inte vad. Kvinnan la fram en pärm med förslag och jag bläddrade. Plötsligt vek jag mig framåt i kramp i magen och framför mig låg uppslaget med Osho Zen Tarot, som jag använder flitigt nu. Jag läser dom texterna varje dag. Så kloka. Jag drar mitt dagliga kort och försöker få in det i ett sammanhang. Men den kortleken låg i en låda många år och så åkte den fram för ca ett år sedan. Så kan det vara. När tiden är inne....

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/06/2022
  Som Medium kan man tillåta sig......Som

  Som Medium kan man tillåta sig lite ovanliga saker och testa sig själv. Det är väl länge sedan jag tvivlade på mina änglar. Men för några år sedan gick den gamla serien Hawaii Five-O med Jack Lord i huvudrollen. Jag tog reda på att han dog 1998. Så jag kallade på hans ande via mina änglar. Och han kom, men någon som blev paff var jag. Han sa bestämt bara "Jag ger inga intervjuer." Så han är tydligen skådis i andevärlden också - eller så drev han med mig....

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/06/2022
  Ringer för mycket till ett Medium...

  Nä, det tycker inte vi. Skulle det bli maniskt, så säger vi till. Medial vägledning kan räcka ett bra tag, men ibland kanske man  måste ha annan hjälp än den vi kan ge. Vi räknar inte samtalen och vi räknar inte timmarna för att tjäna så mycket som möjligt. Våra klienter ringer när dom känner att de behöver det. Ibland ringer man mycket under en viss period då krisen är ett faktum, sedan lättar det och vi behövs inte så mycket. Den längsta paus vi har haft med en klient är 10 år. Ganska roligt - jag har ringt till dig förut. Det är 10 år sedan. Tro det eller ej, men jag kunde fortfarande den klientens historia. Mitt minne är superbt. Glöm inte att läsa bloggarna. Vi har en här på www.osintra.nu och en på nya sidan www.samtala.one.

  ##BLOG_READMORE##
 • 28/06/2022
  Första gången jag hörde och såg som jag var medveten...

  En mycket tragisk historia. Detta hände för minst 30 år sedan. Jag var i början av min andliga utveckling. Jag hade börjat meditera. Min systerson bodde tillsammans med en tjej på landet. Dom hade hundgård och ett hus. Dom fick åka bil in till stan för att jobba. Jag hörde en röst som sa "Det är Åsa. Det var halt, jag halkade av vägen och åkte in i bergväggen i en kurva." Jag såg alltihop. Hon dog omedelbart. En blond söt tjej lite över 20 år. Jag fick höra det samma dag. Släkten var chockad. Jag träffade min systerson. Det hade hänt så som jag fick meddelandet. Dom var så unga. Jag träffade henne en gång i livet. Jag tror inte han hämtade sig riktigt från den händelsen även om han senare träffade en ny kvinna och  gifte sig och fick två flickor.  Men jag insåg att jag kunde se i bilder och höra meddelanden.

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/06/2022
  Minsta avgift samtal.......

  Vi får påpeka igen att minsta avgift för ett påbörjat samtal är 5 min och 75:-. Vi räknar inte två minuter t ex om någon vill avsluta. Är det många anställda gäller det när sammankopplingen sker. Då börjar räkneverket. Här börjar klockan när mobilen lyfts. Vi behöver inte koppla ihop någonting då Osintra är ensamjobbare och svarar. Du kommer dit du ska direkt. Säkraste sättet är att läsa av mobilen. Sedan skickas summan på SMS för betalning med Swish.

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/06/2022
  Inte påste....

  Så var midsommaren 2022 över och jag har haft många samtal. Jag blir ofta påmind om att jag inte ska dricka påste utan brygga. Jag fyllde min fina teburk från Harrods i London, med gott grönt te. Vet ej vad det är med påsarna men jag gör väl så då...

  ##BLOG_READMORE##
 • 21/06/2022
  TREVLIG MIDSOMMAR.....

  Klienter som besökt mitt besöksrum säger att det är en speciell stämning där. Kanske det har att göra med att jag mediterar i det rummet. Min gamla katt Mållgan kommer lunkande och lägger sig vid mina fötter. Katter gillar meditation. De är mycket andliga. 

  Jag fick en hälsning till er alla från min Mästare Claudius: "Vi är med er i denna vansinniga värld. Eld, torka, krig, hungersnöd. Vår önskan är att ni delar med er. Ger god Karma. Det lilla kan bli livsavgörande. 

  Kära ni vi tror ändå på människors inneboende godhet. Vi måste."

  Claudius Mästare

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/06/2022
  Inget riktigt medium.....

  Jag följde en tid i somras en ganska välkänd grupp, som var intresserade av övernaturliga händelser. Det var verkligen olika människor, som gjorde kommentarer där. Jag blev utsatt. Jag skrev några inlägg och plötsligt var det en kvinna som skrev: "J,a men hon är inget berömt medium av dom här vanliga i t ex tv."  Jag blev rasande och gick ur efter att ha besvarat inlägget. Jag är ett medium sedan barnsben. Vem är hon att döma. Jag skulle aldrig få tillåtelse av mina guider att medverka i TV. Det behövs inte för att visa upp sig. Det har hänt att det har ringts från tidningar och vill göra intervjuer - men  nej. Det ska vi inte. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/06/2022
  Ny blogg och hemsida...

  Den 30 nov 2022 stängs den här bloggen och hemsidan ner. Vi har en ny hemsida och blogg www.samtala.one. Vi kommer att driva den sidan på ungefär samma sätt som denna. Jag kommer att gå på kurs om ett par dagar för att kuuna utnyttja hemsidan till fullo. Jag blir mer och er intresserad av min gamla kortlek OshoZen Tarot och dess kloka texter. Jag drar dagens kort till er alla - KONTROLL.

  "----Det är därför folk har lärt sig vara kyliga, att vidröra andra, men ändå inte beröra dem, att titta på folk, men ändå inte se dem. Folk lever med klichéer - "Hej, hur mår du?" Ingen menar någonting. Klichéerna finns enbart för att kunna undvika två människors verkliga möte.  Folk ser inte varandra i ögonen, de håller inte varandras händer, de försöker att inte känna varandras energier, de tillåter inte varandra att flöda - väldigt rädda att med nöd och näppe knappt klara sig, kalla och döda, i en tvångströja."

  Är vi bara artiga mot varandra - knappt det ibland?

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 11/06/2022
  DRÖMMEN....

  Jag drog ett dagens kort i Osho Zen Tarot -leken. Jag blev förvånad hur bra texten var till kortet. Jag nickade - ja så är det ofta. På kortet sitter en unga kvinna och ser drömmande ett kärlekspar långt borta i horisonten. Text:

  "Det har sagts åter och åter igen, genom tiderna. Alla religiösa människor har uttryckt detta:"Vi kommer ensamma till denna värld och vi lämnar den ensamma". All gemenskap är illusorisk. Idén om gemenskap kommer sig av att vi är ensamma och ensamheten smärtar. Vi vill dränka vår ensamhet i relationer..

  Det är kanske därför vi blir så involverade i kärlek. Försök att fatta poängen. Vanligtvis tror du att du blivit kär i en man eller en kvinnna för att han eller hon är så vacker. Det är inte sant. Sanningen är precis det motsatta: du har blivit förälskad för att du inte kan vara ensam. Du var på väg att bli det. Du var på väg att undvika dig själv på ett eller eller annat sätt. Det finns människor som inte blir kära i män eller kvinnor - de blir förälskade i pengar. De börjar att syssla med pengar eller makt, de blir politiker. Det är också att undvika ensamheten.  Om du studerar människan och om du studerar dig själv på djupet kommer du att bli förvånad - allt du företar dig kan reduceras till en enda orsak.

  Orsaken är att du är rädd för din ensamhet. Allt annan är bara en ursäkt.

  Den verkliga orsaken är att du är oerhört ensam."

  ##BLOG_READMORE##
 • 07/06/2022
  Spådam....

  Jag har väldigt svårt för ordet SPÅ. Någon ringer och säger vill du spå mig. Nä, säger jag, men du kan få tala med änglarna genom mig och ställa dina frågor, så det blir ett samtal. Jag kan lägga kort, men behöver ju inte, eftersom jag ser och hör. Det känns som ett säkrare sätt att ha änglarna i öronen. Prova får du se!

  ##BLOG_READMORE##
 • 05/06/2022
  Jag vill flytta.....

  Jag har talat med mina änglar om att jag vill flytta och hitta en ny lägenhet. Dom har lovat att hjälpa mig och jag kollar mig själv nu. Jag frågade när jag kommer att flytta och änglarna säger 1 nov 2022. Det blir spännande.

  ##BLOG_READMORE##
 • 03/06/2022
  Min Heliga BIrma katt.......

  Jag pratar med djur, men inte med min katt. Han vill inte. Han vill vara privat. Han är 15 år och mycket klok. Vi förstår varann utan ord. Han sover med mig i min säng. Han är bara kärlek. Mina änglar säger att han vill inte ha den kontakten med mig. Han vill som sagt vara privat. 

  De sista djuren jag hade kontakt med var två hästar. Jag kunde förmedla till ägaren. Det var mycket humor och vi skrattade gott. Jag har pratat med katter och hundar under årens lopp. Någon har förlorat sitt djur och vi har kunnat få meddelande från andra sidan att det är bra. Jag har också sett bilder då katter springer på gröna ängar och försöker fånga fjärilar. Det är så grönt. En annan färg än här på jorden.

  ##BLOG_READMORE##
 • 02/06/2022
  Allt blir dyrare.....

  OsintraSamtalNu har inte tänkt att höja priset även om allt i samhället blir dyrare. Vi kostar 15 kr per minut och 19.90 per minut på betalnumret 0939-2028200

  Läs också vår nya hemsida www.samtala.one. Vi har inte fått igång bloggen än där, utan den finns kvar på www.osintra.nu. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/05/2022
  Denna underbara bok....

  Jag hittade för en tid sedan min gamla bok Osho Zen Tarot. Jag använder inte vanliga tarotkort, men jag läser texterna i boken. Många aha-upplevelser. Vi jobbar mycket med ensamhet. Jag drog  kortet DRÖMMEN med text idag söndagen den 29 maj 2022.

  Detta har sagts åter och åter igen, genom tiderna. Alla religiösa människor har uttryckt detta:"Vi kommer ensamma till denna värld och vi lämnar den ensamma". All gemenskap är illusorisk. Idén om gemenskap kommer sig av att vi är ensamma och ensamheten smärtar. Vi vill dränka vår ensamhet i relationer..

  Det är kanske därför vi blir så involverade i kärlek. Försök att fatta poängen. Vanligtvis tror du att du blivit kär i en man eller en kvinna för att han eller hon är så vacker. Det är inte sant. Sanningen är precis det motsatta: du har blivit förälskad för att du inte kan vara ensam. Du var på väg att bli det. Du var på väg att undvika dig själv på ett eller annat sätt. Det finns människor som inte blir kära i män eller kvinnor - de blir förälskade i pengar. De börjar syssla med pengar eller makt, de blir politiker. Det är också att undvika ensamheten. Om du studerar människan och om du studerar dig själv på djupet kommer du att bli förvånad - allt du företar dig kan reduceras till en enda orsak.

  Orsaken är att du är rädd för din ensamhet. Allt annan är bara en ursäkt.

  Den verkliga orsaken är att du är oerhört ensam."

  Då måste jag tillägga här att jag är en ensamvarg. Får jag inte min tid så skriker jag. Men det klart vi är ju s k flockdjur sägs det, så ibland kommer jag ur mitt ide.

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/05/2022
  Glädjemeddelande.......

  För17-18 år sedan jobbade jag ute på tarotlinjerna. Jag var anställd innan jag började med mitt eget företag. Jag var tillsagd att vara positiv. Jag tyckte det var lite underligt för jag vill gärna hålla mig till verkligheten. Jag mindes det häromkvällen när en kvinna ringde och frågade om en man. Medierna hade sagt att han älskade henne. Till saken hör att det var  tre månader sedan han hörde av sig. Jag fick inte upp något samband mellan dom två. Däremot hittade jag en annan kvinna, som fanns i bakgrunden. Jag sa det och klienten tog det förståndigt. Jag menar att man behöver inte vara så särskilt medial för att tänka om han älskade henne hur kunde han då inte höra av sig på tre månader. Så kan man tänka....... Man kan också tänka så ,varför såg inte medierna och kunde ge henne sanningen och hjälpa henne. Hon betalar för hjälpen.

  ##BLOG_READMORE##
 • 24/05/2022
  Ny hemsida......

  Vi har för tillfället två hemsidor, men denna har vi sagt upp till den 30 nov 2022. Vi har startat en ny www.samtala.one. Där kommer en blogg att startas också inom kort. Vi jobbar på telefon som förut, men erbjuder också personligt möte i Växjö med omnejd. Vi öppnar ett Instagramkonto snart. Min kontakt i Finland jobbar på det. Det kommer mera info senare. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 22/05/2022
  Förnamn.....

  När en klient ringer vill vi gärna ha förnamnet. Det blir lättare att samtala, men i några fall har inte klienten velat uppge något namn alls. Det är så hemligt alltihop, så det går inte att uttala förnamnet. Vi hade ett sådant samtal häromdagen. Det var ett samtal från betallinjen. Det finns ingen möjlighet för oss att ta reda på något om en  person som ringer 0939-nummer. Om man ringer till vår vanliga mobil syns det på skärmen ett mobilnummer och då är det lätt att kolla. Hemligt nummer och nummer från kontantkort kan vi aldrig ta reda på. Så fungerar det. Men vi tycker det är trevligt om vi får förnamnet.

  ##BLOG_READMORE##
 • 19/05/2022
  Det fick jag 28 aug 2021...

  Detta skrev jag på Face Book...

  Jag kanaliserar en andekatt Claudius. Detta kom idag: (28 aug 2021)

  "Sorg i hjärtat över händelser på jorden, Sorg över människors maktmissbruk. Sorg över dåliga omdömen."

  Min fråga:" Hur kommer det att gå?"

  Svar: "Krig."

  Och så blev det ett halvår efter i Ukraina. Vi fick rätt....

  <

  ##BLOG_READMORE##
 • 18/05/2022
  EXISTENSEN....

  Ett av korten i min kortlek Osho Zen heter Existensen. En fantastisk klok text, som jag vill dela med mig av. Kortet består av en blå natthimmel med stjärnor och en naken kvinna sitter i ett stort lotusblad med ryggen vänd mot oss. Hon begrundar vad hon ser.

  "Du är inte här av en tillfällighet! Existensen behöver dig. Utan dig kommer något att saknas och ingen annan kan ersätta dig. Det är det som ger dig värdighet, att hela existensen kommer att sakna dig. Stjärnorna, solen, månen, fåglarna och jorden, allt i universum kommer att känna av att en plats är tom och den kan inte fyllas utan dig. Det ger dig stor glädje och  tillfredsställelse att du är besläktad med existensen och att den sörjer för dig. När du är ren och klar, kan du få uppleva hur en oerhörd kärlek regnar över dig från alla håll."

  ##BLOG_READMORE##
 • 15/05/2022
  Generös med tiden.....

  Det har dykt upp ett nygammalt problem - minuträkningen. Jag kan lova att jag aldrig eller så gott som aldrig får betalt för hela den tid jag jag jobbar med klienten. Förut hade jag en manuell klocka, som ringde efter t ex 10 minuter. Nu tittar jag på mobilen, som är den säkraste minuträknaren. Där står exakt hur länge vi har pratat sedan jag kom i kontakt med klienten. Men änså kan man ibland - om än sällan - höra när jag säger minuter och summan att du började ju inte meddetsamma. Jo, det gjorde jag. Jag lyfter mobilen och vi får kontakt. Lyssna på de stora företagen som har en massa medier anställda, så säger rösten att så fort ni är hopkopplade så kostar samtalet. Just det! Jag får heller aldrig betalt för t ex 10,56 minuter. Det är nästan 11 minuter. Jag tar fortfarande betalt för 10 minuter. Hur mycket tror ni att jag missar på ett helt år. Jag kan också vara generös att slå av några minuter till klienter som ringer ofta - upp till tre minuter, ibland flera, men jag har ett jobbigt jobb och jag tycker att man ska betalt för sitt arbete. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/05/2022
  Vem som.....

  När man tittar på en del mediala hemsidor, så finns ofta dagens ord eller dagens kort, men det är kort som redan finns i en kortlek. OsintraSamtalNu tar ordet/&orden till en annan nivå. Vi låter änglarna ge oss dagens ord och händelse. 

  Jag ser en bild av en knäböjande soldat i Ukraina. Vem som - det kan vara en rysk soldat, det kan vara en ukrainsk soldat. Han vrider sina händer i förtvivland. Han är smutsig och hungrig och tårar rinner från ögonen. Han gråter "Min Gud min Gud varför har du övergivit oss?"   Världens största fråga i nutid.

  ##BLOG_READMORE##
 • 11/05/2022
  Nytt ord....

  Jag lyssnade på en podd, som tog upp ett för mig nytt ord.-VÄNTESORG. När jag tänkte lite mera, så upptäckte jag vilket bra ord det var. Ibland självuppfyllande profetior - att ta ut sorg i förskott. Det kanske aldrig händer fast man går och väntar på katastrofen. Kanske ett medium kan hjälpa till. Vi kan kanske få ett svar om katastrofen närmar sig eller inte. Ring oss för ett samtal.

  ##BLOG_READMORE##
 • 07/05/2022
  Stjärntecken....

  Vi har inte sysslat med stjärntecken och det har inte efterfrågats heller. Idag frågade en klient om stjärntecknet på en viss man. Nja, sa vi, vi brukar inte jobba med det, men jag ser i bilder och hör och rätt vad det var fick jag se en bild med något som kröp omkring faktiskt med röd färg. Vi sa att han är nog en kräfta för det ser vi. Nej, det är jag, säger klienten, så det blev rätt i alla fall. Den var tydligen kokt, eftersom den visade sig röd.

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/04/2022
  Osho Zen .....

  Jag lägger kort för mig själv varje morgon med min slitna kortlek Osho Zen tarot. Jag använder numerologin för att få fram korten. Idag ska jag tydligen leva efter följande: TÅLAMOD MÖJLIGHETER SLÄPPA TAGET  ÖVERFLÖ VÄNDA SIG INÅT.  Så får det bli.....

  ##BLOG_READMORE##
 • 28/04/2022
  Lyssna och lär....

  Lyssna och lär säger mina änglar till mig. Jag lyssnade inte på en varning och jag blev privat inblandad i en meningsskiljaktighet, Ganska otrevligt. Änglarna sa att jag skulle inte berätta en privat sak för en person och det gjorde jag, men  den personen kunde jag inte lita på. Det kom fram till tredje person. Lyssna och lär säger änglarna. Lyssna när vi försöker varna dig, säger mina änglar. Jag måste bli mer uppmärksam. Jag kan upptäcka ibland att änglarna sagt till mig saker, som jag bara inte "hör". Lyssna och Lär.

  ##BLOG_READMORE##
 • 25/04/2022
  Finland.....

  Vi har i många år haft klienter i Finland, men nu har vi beslutat att utöka. Vi har en marknadsföringschef Michaela i Borgå. Finlandsvenska är väl vackert. Vi ska annonsera. Vi kommer att använda oss av mobilfakturor. Det gör vi redan, men den som vill ha en pappersfaktura skickar vi till. Vi kommer också att anlita Svea inkasso, som jobbar även utomlands. Vi brukar få betalt, men Finland har inte Swish, så vi får förlita oss på bankkontot. Vi hoppas komma igång snarast. 

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 22/04/2022
  Ansvar....

  Det händer ibland att vi får frågan om vi svarar gratis på mail eller för en billig penning. Nej,  vi svarar inte på mail. Vi vill ha personlig kontakt, så vi hör hur klienten mår i samtalet och efter. Vi kanske behöver komplettera.Det kan komma nägot som är svårt att ta in och det händer att någon börjar gråta, då kan vi förklara mera vad som menas. Men lämnar man en klient med ett svar, som inte var väntat på mail, så kommer den klienten att ha ångest eller huvudet fullt av tankar. Nej, vi svarar inte på mail. Däremot kan vi ibland lägga till något på sms efter samtalet. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 19/04/2022
  Vi pratar om....

  Jag satt och funderade på alla olika ämnen, som kommer upp i ett samtal och jag som medium ska få fram något vettigt. Här är ett axplock av det som jag som medium och samtalscoach jobbar med:

  Relationer, släkten,  arv.  När bli gravid och könet på barnet.   Träffa en kärlek när.     Otrohet.   Semester, resor.   Jobb, byta jobb eller karriär.   Starta företag, ev studera.   Hur det går för företaget.   Kontakt med andra sidan.   Tala med djur.   Be healingguiden om healing. .. Prata om stress, diagnoser.   Tystnadsplikten.   Man får gråta hos ett medium.

  Det finns ett par frågor jag inte är utvrcklad mot och det är leta saker. Jag har hittat både djur och saker, men det är inte riktigt min grej. Jag försöker gärna. Och sjukdomar måste vi vara försiktiga med. Jag hänvisar till vårdcentralen. Jag får heller inte siffror till lotterier.  Det finns säkert flera saker, Varje klient är unik och livshistorien unik och därför blir varje samtal ändå olika.

  ##BLOG_READMORE##
 • 12/04/2022
  Min ängel Kora.....

  Jag satte mig i meditation i eftermiddag. Jag använder musikmeditation och lyssnar på min favoritmeditations musik "and so to dream". Plötsligt kommer det fram en stor ängel i vit marmor på en sockel. Jag känner till min fövåning igen den från kyrkogården i min hemstad. Under min barndom "tvingades" vi barn med till släktens gravar och vi satte blommor. Det fanns en stor vit marmorängel där som vi passerade. Det påstods att den kom från America. "Så här ser jag ut", sa min ängel Kora. Så dök det upp flera blåa änglar, som fladdrade omkring. Dom känner du också. Det var skönt att sitta där i avslappning då det kom många samtal idag. Både från Portugal, Finland och Sverige. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 09/04/2022
  SMS - tillägg

  Ibland kan man säkert känna efter ett samtal att berätta för OsintraSamtalNu att så här blev det. Vi brukar säga att sms-a helt kort, så vet vi att det blev bra svar. Och hur det har gått för dig...Vi kan inte sitta i långa sms- konversationer, men en kort kommentar hinner vi. Kan vara bra också för oss för att kolla oss själva.

  ##BLOG_READMORE##
 • 06/04/2022
  Änkemantrat.....

  Jag började meditera som ung. Jag har haft hundratals i mina guidade musikmeditationer. Jag gjorde på mitt sätt. Under 1980-talet var jag som mest aktiv privat med meditationer. Det var gå jag fick upp mina inkarnationer, som ja skriver om i mina böcker. Jag anser också att meditationen är ingången till det andliga seendet och hörandet. Jag använde inte mantra när jag mediterade, eftersom jag använder guiding med musik till olika platser. Vid ett tillfälle säger min guide "du får änkemantrat". Jag blev helt förvånad. Vadå änkemantrat. Jag såg mig inte som någon blivande änka. Min bestörtning när jag fick en aha-upplevelser härom veckan och kom underfund med att min ex-man begravdes den 21 december 2021. Alltså kan man säga änka. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 05/04/2022
  Den hemligaläran...

  Madam Blavatsky en rysk adelsdam född i nuvarande Ukrain 1831 och död 1891 i London  grundare av Teosofiska samfundet 1875.  Hon benämns som ockult och paranormal. Det finns foton på Wickipedia. Hennes böcker finns att köpa och också ladda ner. Jag har försökt läsa tegelstenen "Den hemliga läran" för många år sedan. Kanske jag läser lite igen. Det är en spännande dam.

  ##BLOG_READMORE##
 • 31/03/2022
  Ukrainas rop..

  Med hämvisning till förra inlägget då jag utsattes för ett test. Inatt kom jag på att det inte var något fel på mitt svar, utan jag fick en en soldat från Ukraina. Han sa "ta skydd, dom skjuter " och jag hörde skott.  Men jag  fick höra att " du har fel på allt". Jag tror istället att  allt var fel som klienten försökte lura mig med. Jag känner ingenting runt den personen = noll. 

  Jag hra ett ljus brinnande för Ukraina.

  ##BLOG_READMORE##
 • 30/03/2022
  Som man frågar får man svar......

  Jag har precis blivit utsatt för en ny person som ringde. Hon ville ha kontakt med andra sidan. Jag ställde dom vanliga frågorna, men hon ville inte svara. Vem är du vvem vill du ha kontakt med, vad vill du, när gick han över. Till slut fick jag ett namn och frågade efter den anden. Tycks ha gått över för ett par månader sedan. Klienten säger bara att hon vill veta. Jag får ett svar från andra sidan. Anden säger Privat Privat. Vill inte berätta. Jag säger att det hörs något ljud dom säger att han tar skydd. Är det skjutning. Nä, det är det innte och jag har inte sagt nägot rätt. Jamen det är inte lätt att få kontakt efter så kort tid och ingen information. Ja, det stämmer inte och hon har testat mig. Det har jag inte varit med om på åtskilliga år. Ja, men det måste man ju, säger klienten. Nä, är man inte ärlig med ärliga avsikter så får man inga svar. Det stoppas från andra sidan. Jag tog inget betalt och den klienten behöver no lära sig ett och annat om detta. Anden talar en till två minuter och energin flödar från mig och man hinner inte sitta och gissa vad klienten vill. 

  Har nyss haft ett samtal där svaren var "klockrena" och det är det jag får av mina klienter.

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/03/2022
  En portal i trädgården...

  Ja, med anknytning till föregående blogg om en portal, så där råkade jag illa ut också och blev snäst. Någon skrev att han hade en portal i trädgården och att den skulle vara öppen vid viss tid. Jag skrev något frågande. Vadå portal och fick ett snäsigt svar tillbaka att jag kunde ju ingenting. Jag har hållit på i ca 40 år, men faktiskt har jag inte snubblat på några portaler och mina guider har inget sagt. Jag beslöt mig för att fråga: Detta är svaret.

  "Du är en portal kära barn. " Jag ser den jättestora vita marmorsalen som jag besökt många gånger däröver. På tröskeln står en vakt - min mästare Claudius. Han vaktar så inte alla kan ta kontakt med mig och komma igenom och prata och kanske störa mig. Man måste kunna stänga av.

   

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/03/2022
  En port....

  Jag försökte mig på att gå med i en grupp på facebook, som pratade om olika andliga saker. Jag drog mig snabbt ur. Jag hade sett en film på TV med Jessica Fletcher deckarförfattare, som skriver Murder she wrote. Den är säkert inspelad på 80-90-talet, men jag gillade hennes kläder och tog kontakt med henne medialt.Jag antog att hon var död. Måster vara i 90-årsåldern. Jag sa att jag gillade hennes kläder i filmerna och då svarade hon lite snäsigt "dom får inte du på dig". Jag blev snopen. Så överiktig är jag inte. Jag berättade det här på facebook. Jag vet att jag kan få kontakt med nu levande också. Någon informerade mig då att Hon inte var död och jag är inget känt medium typ dom här som håller på i TV. Så de så.  Tänk vad den människabn inte visste om mig. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 22/03/2022
  Din inre röst......

  Jag drog ett kort för dagen i min Osho Zen kortlek. Kortet sa "Din inre röst" så jag lyder väl den då. Jag vill skriva om vad som hände häromdagen. Jag ser i bilder och hör meddelanden. Rätt vad det var stod en man framför mig som sa - det är Per. Förlåter du mig. Jag såg en fiol och såg en ledsen man. Det var min svärfar i Norrland, som dog på 1980-talet.Många släktkalas. Min man och jag bilade 100 mil upp till hans föräldrahem. Och alla de släktkalas med musik och mat och dryck. Per spelade fiol och många i den släkten spelade något. Det var en särskild stämning. En jul åkte vi tåg upp. Vi gick runt i släkten och åt och drack. Det var 30 grader kallt och röken stod rakt upp i himlen av allt eldande. Jag minns nu - och allt är borta sedan många år. Sä även min man. Jag sa att jag förlät Per, men du har inte gjort  mig något ont.

  ##BLOG_READMORE##
 • 18/03/2022
  Vi delar företaget i två bitar....

  Vi håller på att utveckla OsintraSamtalNu till två delar. Vi jobbar på hemsida nr två i helgen. Medium- Medial vägledning kommer att vara kvar som vanligt i mobilen och hemsidan www.osintra.nu är kvar. 

  Den nya hemsidan erbjuder Samtalscoaching  lika med enskilda samtal i Växjö. Vi ses privat i 45 minuter och vänder och vrider på livet. Stödjande samtal till hjälp att komma vidare och gå mot nya mål. Jag plockade fram mitt intyg från coach utbildningen, men det är ju ändå det jag hållit på med nu i 20 år.

  Vi kommer meddela inloggning, och var samtalslokalen finns och priset snrast möjligt. Vi har samma mobilnummer 0733792424 och helst swish betalning vid samtalets slut. Vi kan redan idag ta emot klienter som önskar ett enskilt samtal.

  ##BLOG_READMORE##
 • 12/03/2022
  Samtalscoaching...

  Jag går in för fullt nu att arbeta med samtalscoaching. Det mediala finns kvar, men jag riktar mig till en annan klientkrets. Det blir en ny hemsida och adress. Jag har gjort den här utbildningen för 10 år sedan och jag hittade min pärm därifrån. Intressant att läsa hur långt jag kommit till mina mål. Ett av mina mål var då att utveckla företaget och det tycker jag väl är gjort. Ett annat mål var att gå ner i vikt och det håller jag på med av och till fortfarande. Ett mål var att träna på att känna tillit till min omgivningn. Ja, det håller jag nog på med än. Man lär känna sig själv. Egentligen bör man gå många gånger för att lära känna sig själv. Jag gick 12 gånger. Jag tar emot enskild samtal i  Växjö. En ny väg för mig......

  ##BLOG_READMORE##
 • 07/03/2022
  Statistik...

  Idag blev vi överraskade - 48 st nya har läst vår hemsida och blogg. Vi har också en fin annons i tidningen Nära. Ni är välkomna att ringa och prata om era problem och känslor. Vi tar emot personligen också i Växjö med omnejd om ni hellre vill det än mobilen. Vi tänder ett ljus för Ukrania. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/03/2022
  Jag fick rättelse...

  Jag hann bara skriva att jag senare skulle titta på kriget för att se vad som kommer upp. Jag fick rättelse av mina änglar och guider. Du får inte gå in där, det är så låga energier. Du kan bli skadad. Så jag får släppa.

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/03/2022
  Jag är sjuk...

  Jag har råkat ut för halsfluss och blev fruktansvärt sjuk. Inte kunna svälja eller äta. En pencillinkur. Jag är tacksam att kunna ligga i min varma säng när jag tänker på Ukraina. Jag är aldrig sjuk egentligen och det är så svårt att säga nej när mina klienter ringer, men dom får ringa igen. Jag frågar alltid mina änglar kan jag jobba, och dom svarar alltid - vi är inte sjuka, så tydligen behöver jag inte vaa rädd att det blir misstag. 

  När jag blir bättre ska jag ta en diskussion med mina änglar om kriget. Vad säger dom. Vad är det för karma?

  Vi ber för människorna på flykt.

  ##BLOG_READMORE##
 • 02/03/2022
  Vi ber....

  Vi ber för Ukrainas folk att hela den här galna idén tar slut. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/02/2022
  Välkommen till personliga samtal...

  Efter en dags släpande på möbler och sladdar har OsintraSamtalNu ett samtalsrum i bostaden. Tänkte först hyra lokal på stan, men det är så bekvämt här. Här finns gratis parkering och bussar utanför knuten. Vi finns en våning upp, men det finns handikapphiss. Vi finns i Sandsbro i Växjö. Det blir spännande att ta upp den här delen av Medial vägledning och Samtal. Det är ganska många år sedan jag åkte runt i Sörmland när jag bodde där och hade meditationsgrupper och samtal. Det är så skönt att ha någon att prata med och som har tystnadsplikt. OsintraSamatalNu har funnits sedan 2003. Förbered dina frågor men vi ger snabba och raka svar.

  Du är välkommen att boka tid för medial vägledning och samtal. Du ringer 0733-792424. Pris 45 min 700:-inkl moms. Betalning helst SWISH.

  ##BLOG_READMORE##
 • 13/02/2022
  Personligt möte....

  När jag bodde söder om Stockholm var jag stationerad i Södertälje. Jag hade en liten lokal, där jag tog emot klienter. Då ville mina klienter helst träffa mig, men det har blivit lite annorlunda och jag har jobbat mycket på telefon. Jag har fått förfrågningar igen om personligt möte och jag håller nu på att förbereda ett rum där vi kan träffas. Ett möte är 45 minuter och förmodligen blir det på dagtid beroende på hur jag löser lokalfrågan. Jag bor i Växjö och lokalen kommer att ligga i Växjö, men det är inget som hindrar att om du har lust åka till Växjö var du än bor. Du är välkommen. Bokningen kommer igång så snart lokalen är klar närmaste dagarna. Det är samma telefonnummer 0733792424 och mailadress osintra17@gmail.com.  Se hemsidan vi lägger ut info där.

  ##BLOG_READMORE##
 • 08/02/2022
  Nu erbjuder vi readings......

  Från och med den 1 mars 2022 kommer vi att erbjuda personligt möte, så kallade readings eller seans om du så vill. Du som bor i eller runt om Växjö kommer att kunna besöka mediet Osintra. Vi har redan arbetat på telefon sedan 2003, då vi också hade readings i en mysig lokal. Samtal på telefon kommer att finnas kvar. Vi har fått önskemål om personliga möten. Vi letar nu efter en lämplig lokal och informationen kommer på hemsidan var, när och priser så snart vi planerat färdigt. Välkommen att boka.

  Medium en kanal till andevärlden.

  ##BLOG_READMORE##
 • 03/02/2022
  Inkarnationer...

  Vi har haft många inkarnationer i olika länder, kulturer, språk och långt bak i tiden. Om man är uppmärksam kan man se de olika inkarnationerna invävda i vårt  nuvarande liv. Jag har levt igenom indien, italien, frankrike, england, spanien, finland m fl. Dom flesta har utspelat sig i mitten av livet. Indiska kläder t ex handlar jag än idag i dom butikerna, men förr hade jag färgglada långklänningar, men nu är kläderna mer europeiska. Men jag blev lite paff häromdagen när jag stod i mitt kök. Jag har precis fixat till det lite innan våren. Så slog det mig. Nu är det indiskt igen. Undrar vad som kommer att hända 2022.

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/01/2022
  Tidningen NÄRA...

  OsintraSamtalNu har fått in sin annons i tidningen NÄRA. Den är i svart och gult och syns bra. Bara en tanke om vi ska ändra ett ord - Medium - Samtalscoach. Kanske vi ska ha andlig  vägledning istället för samtalscoach. Vi provar en månad. Vi anser att det är viktigt att ha den andliga kontakten och Osintra ser och hör änglarma pch guiderna och ibland skickar dom bilder för att förklara bättre. Det händer att klienterna säger - att precis så sa Osintra. Lite otäckt tycker vissa ibland,  men det kommer från en säker källa. Vi är så glada över alla hjärtan och fina ord vi får i vår sms. Tack!

  ##BLOG_READMORE##
 • 22/01/2022
  Jag tar mig friheten.....

  att tacka nej till ett samta, som jag känner inte är seriöst. Det har hänt kanske 3- 4 gånger under mina 20 år vid telefonen.  Det hände häromkvällen. Ett samtal där uppringaren inte hade en aning om vad jag sysslar med. Jag försökte förklara, men jag sa till slut att jag avstår från det här samtalet. Ring någon annan. Det kan ha varit droger eller alkohol med i bilden. Jag känner ändå att jag kunde inte hjälpa till. Det har hänt att jag pratat med svårt psyksjuka patienter, som till och med ringt inifrån psyket, men man måste kunna få en viss kontakt för att det ska löna sig att försöka. Kanske personen inte kommer ihåg i nästa stund vad vi pratat om, men det ger för stunden.

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/01/2022
  BLI FAKTURAKUND....0733-792424 www.osintra.nu Se hemsidan

  OsintraSamtalNu  0733-792424 erbjuder nu betalning mot faktura. Vi har haft det tidigare och nu tar vi upp det igen. Kanske det är ett par dagar till lön eller pension och du behöver ringa. Följande gäller för att bli fakturakund:

  Lämna på vår mail osintra17@gmail.com :  namn, adress ,tel nummer och födelsedata. 

  Vi meddelar på mail om godkännande att bli fakturakund och startdatum.

  Vi ger 400:- i kredit  på första fakturan     20:-/min = 20 min    Fakturan är på 20 dagar

  Minsta samtal 5 min som debiteras. 

  Betalas till företagets bankkonto eller SWISH.

  Påminnelseavgift 50:-

  Fakturan skickas ut per post i omärkt kuvert. Önskas fakturan på mail meddela det.

  Varmt välkommen!

  Kerstin  OsintraSamtalNu

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/01/2022
  Pendelmedium...

  I början av min andliga utveckling på 1980-talet använde jag mig av pendeln. Jag använde då mitt konfirmationskors. Inte så bra. Jag köpte sedan en ametist, som passar mig bättre. Jag blev lite anlitad och en man som bodde på min ort frågade om jag kunde komma hem till honom och hjälpa honom. Det visade sig att han bodde ensam i en lägenhet i utkanten av byn. Det var ostädat, disk, obäddat. Han såg helt olycklig ut. På bordet låg ett brev i ett vanligt vitt kuvert igenklistrat. Han gav mig brevet och frågade vad är meningen med detta brev.Vad står det i det brevet. Jag tog brevet och vägde det i händerna.jag pendlade brevet.  Plötsligt börjde jag storgråta. Tårarna rann. Jag kände en stor sorg och olycklighet. Brevet var från en kvinna. Jag fick ta upp brevet och läste. Det var från hans fru, som tagit med sig deras utvecklingsstörde son och flyttat ut. Hon kommer inte  tillbaka. Hon säger i brevet att hon varit så olycklig i relationen. Mannens förtvivlan svår att se, men det fanns ingen tröst. Jag lämnade honom i sorg. Jag kände samma som hon känt när jag tog i brevet.

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/01/2022
  Två tankar som möts...

  Jag nåste sluta förundra mig.  Jag satt vid köksbordet och funderade. Då kom mitt barnbarn Tindras ansikte upp och jag såg hur vi fikade. Plötsligt ringde mobilen och hennes namn stod som avsändare. Jag svarade och hon sa - mormor kan du fika med mig och hennes kille Elvin. visst, det kan jag även om jag vet att jag får bjuda. Vi brukar träffas så ibland. Tindra och jag har en mycket nära kontakt och hon har varit mycket hos mig. Hon kallar mig mammamormor. Det är så mycket kärlek. Hon är nu 16,5 år och går i gymnsiet. jag fattar inte vart tiden tar vägen. Hon har inte övergivit mig, utan vill ibland vara ensam med mig  som förr. Jag njuter.. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/01/2022
  Numerologiskt år 2022....

  Jag har sysslat mycket med numerlologi och är intresserad av  siffrornas betydelse för våra liv. Numerologin går från 1 till 9 och så börjar det om igen. Allt ligger dolt i siffrorna.  Det intressanta med år 2022 är att 22 är ett så kallat master number. Ett starkt nummer. Det finns 11, 22, 33 och 44. Får se hur vi kommer att påverkas. 

  Vår personliga siffra grundar sig på vår födelsedata. Vår själsliga siffra bygger på vårt namn vid födelsen. Personligheten hur människor betraktar oss , Ödesvägen kan vi få fram. Ja, det är mycket spännande. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 19/12/2021
  Tidningen NÄRA

  OsintraSamtalNu kommer att ha en annons i tidningen NÄRA 27 januari 2022 och sex månader framåt. Så att vi syns...

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/12/2021
  Det svåraste jag gör ..........

  Det  svåraste jag gör är inte att ta kontakt med andra sidan, utan det är att svara på frågan "kommer jag att träffa någon snart, jag har varit ensam så länge". Och jag kanske inte hittar någon kärleksman eller kvinna. Det kanske är tomt. Vad ska jag svara. Klienten betalar mig för att se en kärlek till honom/henne.  Det finns ingen. Vad ska jag svara. Det är inte alltid det finns någon. Vi lever ensamma långa tider, men det är svårt att acceptera för en person som längtar efter kärlek. Vi har annat att göra under dom perioderna.  Men jag vill inte ljuga och hitta på något. Det får bli svaret - jag ser ingen. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 12/12/2021
  Lär dig meditera......

  Der finns många nyttigheter med meditation och man kan göra på olika sätt. Jag har alltid mediterat till musik och den har ändrat sig vartefter jag utvecklats. Ave Maria, Elvira Madigan och en stor favorit Mozart. Senare kom Rowland ""and so to dream". Meditation innehåller ju en mängd  symboler och det är intressant att förstå dom. Vattenfallet symboliserar naturkraft och skapande, floden livsflödet. Vatten symboliserar också fruksamhet och renhet. Att meditera i färg är intressant. Rött står för vrede och passion. Regnbågen sägs bringa lycka kanske för att den omfattar spektrum av alla färger och samlade egenskaper. 

  Jag har mediterat i 30 år och jag minns än min första bild. Jag stod höst upp på en bergstopp klädd i en vit skrud och bredde ut armarna och dök ner tillsammans med vattenfallet. Det var så vackert.

  ##BLOG_READMORE##
 • 09/12/2021
  Jag talar med min guide,,

  I min bok "Gråt inte-du är inte ensam" ställer jag frågor till min guider. En fråga var:

  KURSER I ATT BLI MEDIUM

  Guiden svarade:" Ja, låt dom försöka.  Vi säger att du Osintra är utvald. Får tala genom oss. Gratis är dessa kurser ej. Varenda en vill tjäna pengar. Får stora problem en del som går dessa kurser. Oroar sig då inte utfallet blir som de tänkt sig. Vi säger att de ej är utvalda. Osintra får allt gratis från oss. Människor tillstår ej detta. Den ena kursen krångligare än den andra. Talar nu ej om stenars kunskap, som är en trevlig hobby."

  Så svarade min guide.

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 03/12/2021
  Se i bilder....

  Jag hör och ser i bilder. Det kommer bilder under samtalets gång. Ibland kan direkt härleda dom till samtalet ibland vet jag inte varför just den bilden kommer. Jag kollar mig ständigt också så att det kommer "sanna" saker som går att på sätt och vis bevisa. Häromdagen ringde en kvinna och vi pratade på, så sa jag att jag ser en svart häst. Har du en svart häst, frågade jag. Nä, sa hon, jag har två bruna. Konstigt sa jag, den är här den svarta. Så plötsligt sa hon, jo, jag körde en svart häst idag, som är min väninnas. Ja, kunde man ha mera rätt......

  ##BLOG_READMORE##
 • 01/12/2021
  Advent

  OsintraSamtalNu önskar er alla en Trevlig Advent 2021

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 23/11/2021
  Unna dig.....

  Unna dig ett samtal och prata om både glädje och sorg med oss. Absolut tystnadsplikt.

  Medial vägledning - kriser - samtalscoach

  www,osintra.nu      blogg

  ##BLOG_READMORE##
 • 19/11/2021
  Tala är silver, tiga är guld....

  Jag hörde i en podd ett uttryck - var inte som en krokodil, stor käft och små öron. Vi måste lyssna. Och inte använda käften till att göra okänsliga kommentarer. Det kan vara bra att vara rak och ärlig - men inte alltid. Det vet jag, som lider av det.......

  ##BLOG_READMORE##
 • 15/11/2021
  Min skyddsängel...

  Jag läste en artikel i en tidning att man kan lägga vänster hand på hjärtat och kalla på sin skyddsängel. Jag gjorde så i stället för min vanliga meditation. Snabbt kom hon min skyddsängel. Vem är du, sa jag. Du vet sa hon,  jag heter Kora. Kan jag få stava ditt namn med C. Nej, sa hon vi har samma bokstav. Du har också K både i förnanm och efternamn. Så började Kora tala till mig och jag kände den här healing värmen i kroppen. Nästan så jag svettas. Jag har känt den tidigare vid flera tillfällen. Det hör till saken att jag är född med C i mitt efternamn, men ändrade av någon anledning till K vid en skllsmässa. Det stämmer alltså bättre. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 09/11/2021
  Som sagt - det finns ingen död....

  Det finns ingen död  bara en övergång till en annan tillvaro. Själen lämnar kroppen. Själen är odödlig. Jag kan faktiskt finna en del i Bibeln som samtycker med det jag lärt mig i det andliga. En predikan jag hörde för ett par söndagar sedan. En ung präst som skulle behandla ämnet änglar. Jag ryckte faktiskt till när han började förklara vad en ängel är och vad den är bra för. Jag har änglar omkring mig som hjälper mig att svara på frågor.  Det var en vacker predikan.

  Jag släktforskar sedan ett par år tillbaka. Det är ett stort jobb och många timmar. Jag har kommit till början av 1700-talet, men 1800-talet är faktiskt mera intressant för mig. Jag följer farfars farmor som var född 1820 i Östergötland. Jag är därfrån och har varit och tittat på släktgården. Jag ska vid tillfälle försöka få kontakt med henne Christina Charlotta, men jag ska forska lite till , så jag vet vad jag ska fråga, som jag inte hittar. Ibland mår jag dåligt när jag letar i kyrkböckerna. Den världen var hård. Kyrkböckerna tar upp ordet obefintliga. Det visar sig vara sinnessjuka,idioter och dövstumma. Men värre är oäkta barn. Finns det några oäkta barn? Det var så grymt. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/11/2021
  Alla själars dag.....

  Citat ur min bok "Den blå boken" samtal med guiderna.

  En fråga som ofta kommer upp är vad som händer när vi dör, behöver vi vara rädda?

  Guiden svarar:

  "Problemet med denna fråga är att döden skrämmer de flesta. Ni klamrar er fast vid det jordiska livet i det längsta. Ni ser inte att ert rättmätiga hem är i den andliga världen. Ni ser inte med era inre ögon. Där finns bilder från era liv på den andliga sidan. Er tillvaro på jorden är ett kort gästspel för att ställa saker och ting tillrätta och också få lugn och ro i  den andliga världen.

  Vi har sagt så många gånger och i så många sammanhang att vi finns där och tar emot er när den stunden kommer. Ingen lämnas åt sitt öde i den stunden. Det finns frivilliga andesjälar, som har denna uppgiften att stödja och hela den som kommer över ofta från en jobbig karma på jorden.Det är sant att övergången kan vara jobbig. Den som aldrig haft andliga tankar eller levt ett andligt liv förstår inte övergången. Kroppen känns inte som död, allting är så lätt och ljust. Ingen smärta bara lugn och stillhet. Jordens övermäktiga krav är borttagna. Själen känns fri och lätt. Om smärtan finns kvar i "kroppen" har vi "sjukhus" för det på den andliga sidan.  Du får undervisning om livet på den andliga sidan. Du kan vara frågvis och vi försöker stilla din kunskapstörst. "Sjuksköterskor" finns vid  din sida och ser till att du inte är rädd ellr osäker i ditt nya liv. Du  kan också läggas i vila, ett slags dvala där vi låter dig vila från ditt jordiska liv. Därför kan man inte alltid ta kontakt med ett medium snart efter en övergång."

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/10/2021
  Osintra tror inte på spöken.....

  Det är Halloween och jag citerar ur min bok. Jag frågar mina guider. En bok som alla andligt intresserade borde köpa och läsa. Det finns mycket kunskap där. Se hemsidan www.osintra.nu.

  "Spökar det eller är det släktingar och bekanta från andra sidan som besöker oss?

  Guiden svarar: Ges att spöken är ett jordiskt begrepp. Har standardsvar till detta begrepp. Du Osintra ej den som tror på spöken Sanningen är ej så lustig. Andar starkare än vi, bråkar med oss. Har inte lust att lämna jorden. Kanske ägodelar binder dom.  Tillika kärlek till djur och människor. Säger att dom ej är döda. Döden bara en schimär. Säger att ingen tar det som är deras. Guiden säger att genom deras jordesjäl talar inte deras andesjäl. Står nära döden, men ej heller anderiket. Fria att gå in i evigheteb när de vill. Har inget lås på sig. Sant!

  Låsta av hämndbegär. Ägandebegär. Tiden räcker ej till att räkna upp alla skäl till att stanna på jorden. Vår uppgift är att lösa deras själar från jordiska band. Vår uppgift är att övertyga dessa olyckliga om att deras tid är slut och över på jorden. Andra rättmätiga har tagit över det som de tycker var deras. Längtan är en sak, men att inte inse sin egen begränsade tid på jorden är ett fel, som måste rättas till. Ibland får vi över dom, men i obevakat ögonblick smiter de ner igen. Ja, vi lägger mycken omsorg och bekymmer på dessa vilsna andevarelser."

  Dom har ingen makt på jorden, säger guiden och vi behöver inte vara rädda för dom.

  ##BLOG_READMORE##
 • 23/10/2021
  Gruppen på facebook..

  Jag gick med i en grupp på facebook om andliga ting. Tänkte att man kunde diskutera och jämföra, men det var inget för mig. De mest konstiga saker kom upp från personer som upplevde saker. Saker jag aldrig varit med om under mitt mediala liv. Jag har en rak kommunikation med mina guider och kan fråga vad jag vill. En person skrev om portaler. Bl a i speglar och hade tagit bort alla speglar hemma och en i trädgården hos honom. Jag gjorde - dumt nog en kommentar att jag hade inga portaler i min trädgård. (Portalen har jag inom mig.) Jag fick ett svar som hette duga, va.

  "En kvinna linda skrev "Osintra är inget erkänt medium men om man är okunnig inom områden så"snubblar" man garanterat på det man känner!! Och det vet du själv." Jag svarade att jag behöver inte bli erkänd av henne. 

  Jag har gått ur gruppen och kommer inte att ge några kommentarer mera där.

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/10/2021
  Änglar finns dom...

  Ja, tydligen. Många av mina klienter kallar mig ängel. Jag skojade och sa att snart växer det ut vingar. Min SMS är också full av hjärtan. Något bra måste jag ha gjort. Jag orkar vidare...

  ##BLOG_READMORE##
 • 13/10/2021
  Sökord...

  Sökord för att hitta hemsidan är t ex andlig coach, medium, medial vägledning. Det går säkert att använda Osintra också och naturligtvis www.osintra.nu. Titta gärna på hemsidan ibland om vi ändrat något.

  ##BLOG_READMORE##
 • 11/10/2021
  Ta kontakt...

  Ja, det går att ta kontakt med andevärlden. Här fungerar det så att vi ber att få tala med  en viss andevarelse. Det händer någon gång att någon tränger sig fram, men mina guider är snabba att skydda mig och det går inte utan deras samtycke. Därför får jag inte in vad som helst. Jag hade ett samtal häromdagen där klienten berättade att dom brukade göra "anden i glaset" och det hade stämt ganska bra, men det är ju iinte alltid så. Man får in en del lågt utvecklade andar och dom kan luras med hemska saker, som inte slår in, men skapa rädsla. Var försiktig med det. Jag bad att få tala med ett ex, en präst jag var trolovad med, men han ville inte och jag kände hur han drog sig tillbaka. Han vågade väl inte. Han misstänkte nog att jag hade ett och annat att säga. Men jag försöker senare.

  ##BLOG_READMORE##
 • 07/10/2021
  Grupp på facebook...

  Jag har gått med i en grupp på Facebook,som har andliga intressen. Många människor ställer frågor där och vill veta saker. Jag kom snart underfund med att det fanns inga svar för mig där. Jag jobbar med att ge svar så gott det går. Det har blivit så att jag hjälper till med kommentarer med dom kunskaper och andliga kontakter jag har. Jag frågade mina änglar är det meningen att jag ska göra det här. Ja, svarade dom, så jag får väl hjälpa till så gott jag kan.

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/10/2021
  Änglar i predikan....

  Jag går i kyrkan ibland på mässa. Igår var det ängelns dag i predikan. Jag har i sommar bytt kyrka och prästen är ganska ny för mig. Det handlade om änglar igår - mina favoriter. Jag älskar änglar. Jag tänkte en snabb tanke hur ska det här gå att göra en predikan med änglar, men jag fick ändra mig. Plötsligt hör jag i pedikan hur prästen förklarade vad änglar är. Ja, det var samma åsikt och erfarenhet jag har av änglar. En så vacker predikan. Jag fick ju en ny ledsagare i veckan - ängeln Kora. 

  I förra bloggen så lyckades jag få in en bild på vår logga - Angel of Light. Det finns inga ansiktsdrag, så det kan vara du eller jag. Vi är änglar ibland. Åtminstone får jag höra det ibland på min sms när jag haft ett riktigt bra samtal.

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/09/2021
  Videofilmer....

  Vi kommer att lägga ut korta videofilmer på hemsidan med Osintra, som kommer att tala om något aktuellt ämne.  Kanske också en reading. Jag är mycket förtjust i änglar, så jag fick ett meddelande idag.

  Din ängel på din vänstra axel är blå och följer dig på livets stig. Ser mig som sitt uppdrag. Jag ska prata med den ibland, säger den. Den ängeln kommer att sammanföra mig med någon. Du kommer att få små hintar om hur du ska gå vidare. Lyssna! Ängeln heter Kora. Den kommer att följa mig tills allt har fallit på plats.

  Himmelsblå står för femte chakrat vid halsgropen. Inre hörsel, komunikation, kreativitet, telepati. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/09/2021
  Karma....

  Jag har stor respekt för karman, Vi kommer dit vi ska även om det är en krokig väg. Ibland drabbas vi av någon olycklig omständighet, som vi frågar oss varför ska jag drabbas eller vara med om detta, men när vi har facit ser man att om inte om hade varit, så hade vi inte fått en skjuts framåt. När karman tagit slut för en viss uppgift, så går vi på tomgång. Brukar bli tråkigt.

  ##BLOG_READMORE##
 • 21/09/2021
  Andar och spöken.....

  Jag har gått med i en grupp på facebook där människor gör inlägg om vad de upplever och också ställer frågor. Jag har svarat ett par gånger. Vad jag inte förstår är att så många människor upplever andar hemma hos sig. Jag "ser" aldrig någon hemma hos mig.  Jag tror att det fungerar på ett helt annat sätt. Jag "ser" och "hör" och kan ta kontakt med mina andar eller guider när jag vill. Dom stör inte mig. Dom står på vakt ,så inga andra andar stör mig, som inte ska vara där. Jag kan se gränsen i kanaliseringar. Hit men inte längre visar mina guider dom som är intresserade att vara med i kontakten. Jag har kanalen öppen på natten ibland. Den s k vargtimmen kl 2-5. Då är jag lite överallt och reser runt och träffar mina bekanta på andra sidan, men dom står ju inte vid fotändan på min säng. Mitt andliga jag får ge mig ut och flyga s k astralresor. Det är vackert. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 12/09/2021
  Mina rosor....

  I natt var en besvärlig natt. Svårt att sova. Jag låg i halvdvala framåt morgonen och plötsligt var jag i en annan dimension. Jag har varit där många gånger tidigare. Plötsligt låg det två långskaftade utslagna rosor framför mig. Jag njöt av dom en stund. Rosen är min blomma. Jag somnade framåt morgonen. Imorse tackade jag mina guider för rosorna och dom sa att vi tyckte du behövde dom.

  ##BLOG_READMORE##
 • 11/09/2021
  Vi finns här....

  Vi finns här också lördagar och söndagar. Är vi ute så meddelar vi när vi kommer till  mobilen igen. Tveka inte att ringa. Alla behöver prata med någon om både stort och smått. Pris 75:- per minut inkl moms, som betalas bäst via Swish. Du kan också ringa med kontantkort. men öppna kortet först för betalsamtal om du ringer på 0939-2028200 19.90/min. Lätt att hålla reda på saldot.

  Trevlig helg och välkommwn att ringa.

  ##BLOG_READMORE##
 • 07/09/2021
  Att hitta saker....

  Jag vet inte varför jag är så osäker att hitta saker. Jag har hittat dom mest fantastiska saker och kunnat hjälpa. Jag måste bara träna upp bildseendet. Jag ser i bilder när jag letar. Ibland kan jag gå runt i en lägenhet medan klienten leder mig runt. Jag tror att det är ganska svårt att ha 100% rätt. Det är få förunnat. Jag lyssnar mycket på poddar och en podd finns nu om Saida, som var ett mycket känt medium i Norrland. Hon är nu avliden. Hennes specialitet var att hitta saker och då fanns bara vanlig telefon, som ringde i ett hemma hos henne. Hon fick säckar med brev med frågor. Förmodligen låg det pengar med i kuverten. Hon var med i olika TV program och tog emot frågor. Någon hade gått igenom hennes svar och kommit fram till att hon hade ca 10% rätt på sina svar. Ja, det blev lite besviket. Många trodde på hennes stora förmåga. Jag tror att jag kan nog prestera lika mycket. Men träning ger färdighet....

  ##BLOG_READMORE##
 • 28/08/2021
  Andekatt.....

  Jag kanaliserar en andekatt Claudius. Så här säger han idag:

  "Sorg i hjärtat över händelser på jorden.

  Sorg över människors maktmissbruk.

  Sorg över dåliga omdömen.

  Fråga: Hur kommer det att gå?

  "Svar: Krig!"

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/08/2021
  Comviq kontantkort till Osintra 09392028200.....

  Har du en extra mobiltelefon, som bara ligger. Gör om den till kontantkorttelefon. Vi använder Comviq, som vi vet fungerar med betalnummer. Comviq kontantkort hittar du lätt i din butik. Du köper ett Comviq simkort för ca 45 kr och sedan väljer du hur mycket du vill köpa i kontantkort. För 200 kr pratar du i ca 5 min här hos OsintraSamtalNu. Du  måster först ringa Comviq och aktivera för betalnummer. Kanske du har ett annat än Comviq, så går det naturligtvis bra också, men det måste vara kopplat till betalnummer.

  På det här sättet är det mycket lätt att hålla reda på saldot. När pengarna är slut, så avslutas samtalet. Telefonräkningen kan ju springa iväg. Det händer ibland att klienten vill prata mera och vi får vänta tills klienten sprungit och köpt en ny remsa. Det är samma nummer som vanligt 0939-2028200 19.90/min. Säg gärna till i början av samtalet att du ringer på kontantkort, så försöker vi skynda extra med svaren.

  ##BLOG_READMORE##
 • 19/08/2021
  Katt meditation....

  Katter och säkert andra djur också är mediala. Dom som har hund har säkert sett det, men jag har bara erfarenhet av katt. Min katt Mållgan en Helig Birma nu 12,5 år. Dessa vackra blå ögon.,  Jag mediterar och han kan vara var som helst, så när min meditationsmusik går igång ,så kommer han och lägger sig vid mina fötter. När jag har haft grupper i meditation, så väljer han ut ett knä där han slår sig till ro och mediterar med oss. Vi står så nära varann. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/08/2021
  Film hemsidan....

  Vi har beslutat att försöka göra lite film på hemsidan. Vi har provat med mig, som berättar lite om jobbet som medium. Den som är där nu på hemsidan är det första försöket och ett prov. Vi kommer att finnas på YouTube också.

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/08/2021
  8 tips hur du kommer över ditt ex.....

  Jag hittade i tidningen Amelia "8 tips hur du kommer över ditt ex snabbare". En psykoteraut som har talat, Jag brukar också tala så här och har praktiserat det nyligen. Det fungerar fakiskt.

  1. Sluta snoka på sociala medier vad hen gör. 2. Radera gamla Sms. Leta inte där efter något som inte finns längre. 3. Håll distansen. Jag säger alltid 0 kontakt. Sorgen bleknar. 4. Det är inte ditt fel. Hen har bara gjort ett val. 5. Acceptera. 6. Släpp det som varit. 7. Motionera mera - lika bra som tabletter säger somliga. 8. Öppna singelögonen. Det kan finnas en ny kärlek därute.

  ##BLOG_READMORE##
 • 31/07/2021
  Lite extra...

  Ibland får jag lite "dricks" eller extra betalt för samtalet. Det uppskattas mycket då jag känner att jag kunnat göra skillnad. Jag har så många fina klienter och samtal.

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/07/2021
  Gå i dina rutiner.....

  För en del år sedan gick jag igenom en separation - en svår separation. Jag hade mest lust att ligga kvar i sängen på morgonen. Tyckte inte något var roligt eller betydelsefullt längre. Mitt jobb som jag älskar fortsatte jag ändå med. Jag brukar jobba hur fysiskt sjuk jag än är. Jag brukar fråga mina änglar - ska jag verkligen jobba. Ja, säger dom. Vi är inte sjuka. Dom började bli lite oroliga för mig. Jag var blek och tyst. Så en dag sa min guide,som är mästare - Gå i dina rutiner. Och det var det bästa råd jag kunnat få. Jag höll mig till mina rutiner. Upp vanlig tid, äta vanlig tid, träna vanlig tid, stavgå varje dag, gosa med katten, ringa mina barn. Och efter en tid släppte värsta ångesten och jag kunde se lite mera från ovan på hela historien. Det gör fortfarande ont, men jag kan ändå se att livet fortsätter. Så tappa inte dina ruitiner, du som har en sorg inom dig. Tiden är faktiskt inte oväsentlig. Jag vet inte om jag kan hålla med om att tiden läker alla sår. Jag kan hålla med om att såren ärrar sig och bleknar.  Vi kanske inte ska glömma helt och fullt. Vi har gjort en erfarenhet som kan komma till nytta senare.

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/07/2021
  Inga frågor är dumma......

  Ibland är klienten tveksam att ställa vissa frågor. Kanske säger att det här är en så dum fråga, så jag vill knappast ställa den, men vi har hört allt förut, så det är bara att ställa den. Får vi svar, så får vi. Guiderna bestämmer hur mycket vi ska veta. Vi kan ibland också diskutera sexuella frågor, men det har inget att göra med pornografi, utan kanske något som hänt i relationen. Vi är med i Etiska rådet och det finns regler för hur vi får diskuera vissa frågor. Spel. aktier, lotto m m får vi inte svara på. Känslor, stress, otrohet, skiljas, kärlek - det går bra. Vi är utvecklade mot känslor.

  ##BLOG_READMORE##
 • 01/07/2021
  Högkänslig.....

  Ordet högkänslig har synts till numera lite då och då. Inte minst prinsessan Märta Louise av Norge talar om att hon är det, men samtidigt hade hon en ängelskola. Det finns ett par nyskrivna  böcker i ämnet, som jag inte läst bara sett på TV. Högkänslig får jag inte kalla mig för mina guider. Dom röt ifrån och sa DU är ett medium. Naturligtvis är jag känslig men jag har den andliga delen med mig. Det verkar inte högkänsliga ha -om jag fattat rätt. Är det ett sätt att inte nämna andevärlden, men man är inkännande. Ja, jag kommer aldrig att kalla mig högkänslig även om jag är det.

  ##BLOG_READMORE##
 • 25/06/2021
  Själsfränder finns dom......

  Vi hör ofta att klienterna säger att de mött sin själsfrände och det är så STARKT. När jag skrev boken "Gråt inte - du är inte ensam" så frågade jag guiderna just om detta och så här svarade dom.

  "Tilltron till somligt är mera än vad som är rimligt. Ni har många själsfränder sedan inkarnationer tillbaka. En del på jorden, andra i olika sfärer. Närheten till vissa personer är universell. Alla kan ha den känslan ibland och ni har säkert träffats i andra inkarnationer. Känslan att känna varandra så väl, den har uppövats under flera kanske många inkarnationer. Ni kan följas åt under många jordeliv i olika roller. Ni ger varandra erfarenheter och utveckling. Ni gnids mot varandra som två träbitar som skall avge en gnista till en eld. Ta tacksamt emot de lärdomar som dessa själsfränder ger er, men oftast blir det tvärtom. Varför händer detta mig? Försök att se igenon och bakom händelser som äger rum."

  ##BLOG_READMORE##
 • 24/06/2021
  Film på hemsidan...

  Jag har tillsammans med en filmare gjort en film till hemsidan. Det är den första och jag kommer att göra flera. Man får en chock när man ser sig själv. Jag gick upp många kilo efter vaccinsprutorna., fick många biverknigar.

  Jag utvecklar hemsidan vartefter och det kommer flera nya saker som är på gång.

  ##BLOG_READMORE##
 • 22/06/2021
  Midsommaröppet.....

  Vi önskar alla en trevlig Midsommar. Vi har öppet hela helgen från 09.00-22.00. Tveka inte att ringa även om det är en helgdag. Vi är här. Svarar vi inte, så skicka ett sms, så bokar vi snabbaste tiden till dig. Vi hörs.....

  ##BLOG_READMORE##
 • 18/06/2021
  Andlig coach....

  Det kommer jag att kalla mig - andlig coach. Vi håller på att utveckla OsintraSamtalNu. Det kommer en video på hemsidan, det kommer kurser senare och boken kommer att finnas inläst. Naturligtvis kan ni köpa den som pocket och PDF. Info finns på hemsidan. Vi har många som besöker oss på hemsidan. Statistiken visar det. En del återkommer för att läsa bloggen. Vi blir glada när det kommer nya klienter. Det är spännande att höra deras historia. Välkommen att ringa. Vi finns här!

  ##BLOG_READMORE##
 • 13/06/2021
  Umgås privat.....

  Ibland kommer vi nära våra klienter och vi blir ett slags goda vänner. Så hände mig nu. En klient har ringt flera år och det är inga lätta saker som ska avhandlas. Mycket ekonomi, som inte är mitt största andliga intresse. Han ringde häromdagen och var mycket tacksam att jag funnits, som ett stöd under en svår tid och nu ville han bjuda ut mig på middag på en tjusig dyr restaurang. Jag känner till den sedan jag var i svängen. Jag måste ju tacka nej. Det är inte rådligt att umgås privat. Vi bör ha ett visst avstånd så att vi kan vara neutrala. Det gäller också terapeuter, psykologer, läkare med flera. Så tyvärr blir det ingen middag.

  ##BLOG_READMORE##
 • 08/06/2021
  Kärt barn har många namn......

  Jag har aldrig tidigare hört ordet högkänslig förrän jag läste om norska prinsessan Märta Louise änglaskola. Hon har också varit intervjuad i svensk tv. Hon kallar sig högkänslig. Jag kallar mig medium. Vad jag förstått så är det samma sak, men kanske lite känsligare titel om man är prinsessa. Men visst man är ju känslig som medium. Det stämmer.

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/06/2021
  Mitt namn....

  Jag städade i mina pärmar och hittade ett vykort, som en klient har skickat till mig vid något tillfälle. Det lyder:

  KERSTIN

  Latinskt namn (ursprung Kristina) Den kristna

  Är minutiöst noggrann. Håller vad hon lovar i alla situationer och är alltid hjälpsam. Ägnar mycket tid och energi åt sina nära och kära och alltid med ett leende på läpparna.

  Kerstin är ett namn att vara stolt över.

  Ja, jag försöker göra mitt bästa........

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/05/2021
  Vi påminner om....

  att vi har inte semesterstängt i sommar 2021 eller stängt för midsommar. Vi behövs året runt. Du vet att du alltid bestämmr själv hur länge du vill prata. Vi försöker inte dra ut på tiden för att få in pengar, utan du/vi brukar känna när samtalet är slut. Du kan också ringa bara ett kort samtal på fem minuter. Det kan ibland vara skönt att bara ställa en eller två frågor som går fort att svara på. Ring så pratar vi!

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 21/05/2021
  Hänryckningens tid....

  Vi har öppet hela pingsten från 09.00-22.00. 

  5 min 75 kr     10 min 140 kr       15 min 225kr     20 min 300 kr       allt inkl moms

  Hoppas vi hörs....

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/05/2021
  Kanalisering....

  En kanalisering om tröst från anden ZETA, som följer mig.  Zeta har aldrig varit inkarnerad på jorden, men vet ändå. Blommorna jag ser är röda stora klockliknande blommor. Nästan som amaryllis. (Det är amaryllis säger  Zeta.)

  "Ert pandemi år är snart till ända. Vi ser en öppning för era själar som varit i fångenskap så länge. Vi är med er på jorden i varje andetag. Som vår bok säger "Gråt inte-du är inte ensam". Ni lever ett skuggliv nu, men portarna kommer att öppnas igen. Vi skickar blommor och kärlek med detta meddelande. Många går i förtvivlan. Gör inte det. Ni kan se tillbaka på ett år som ni kanske tycker är ett förlorat år, men så är inte fallet. Nya energier omsluter jorden och nya idéer och tankar föds. Vi har ingen anledning att se er gå under. Vi är till för att förmedla det nya. Vi vill inte krig och elände. Det är ni så bra på själva. Vi vill fred och kärlek."

  Hälsningar Zeta oinkarnerad ande

  ##BLOG_READMORE##
 • 11/05/2021
  Andligt medium...

  När man ska leta efter OsintraSamtalNu, så ligger andligt medium i topp. Medial vägledning finns också. Vi är lite nya på andligt medium, men det tycks ju vara i tiden nu.

  ##BLOG_READMORE##
 • 06/05/2021
  Edgar Cayce - det mest berömda mediet...

  Vi hör inget om Edgar Cayce idag, men på 1980-talet såldes många böcker om honom. Det var före datorn. Jag äger tre. Dom är på engelska, eftersom Edga Cayce var född 18 mars 1877 i Kentucky USA. En av mina böcker heter Diet and Health. Edgar gör  sittings och får meddelanden från andra sidan. I den här boken finns råd hur vi ska leva och äta. Det finns recept också. Han säger att vi ska äta grönsaker och frukt i överflöd. Speciellt citrus frukter.Han säger lägg till lite citronjuice till apelsinjuicen eller lime. Grönsaker skall vara i proportion ett till tre, dvs ett för grönsak på jorden, ett under jorden och ett bladgrönsaker.  Han har också synpunkter på vårt godisätande och rekommenderar ren choklad och det var ju inget nytt nu för tiden. När det gäller alkohol så använder han uttrycket "kroppen är själens tempel".  Han säger också att te och kaffe ska inte intas med mjölk eller grädde. Det är jobbigt för matsmältningen. 

  Ostron t ex ska aldrig intas med Whiskey då det producerar en kemisk reaktion, som är dåligt för de flesta magar.

  Det finns mycket intressant också i hans readings om sjukdomar och hälsa.

  Det finns att läsa om Edgar Cayce på nätet. Myket nöje.

  ##BLOG_READMORE##
 • 30/04/2021
  ÖPPET....

  Vi har öppet som vanligt Valborg och 1 maj 2021 kl 09.00-22.00. Välkomna!

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/04/2021
  Nej, vi är inte ensamma....

  Vi har koll på oss. Vi är inte ensamma, men änglarna kan inte ta bort vår karma. Vi ska göra det som är utmätt åt oss och som vi gick med på innan vi gick ner. Vi kan få lindring i olika former. Kanske en människa som kommer i vår väg, eller någon info som kan vara till hjälp. Jag som medium får tillsägelser, t ex hur skulle det vara att vila lite, använd inte påste, ha tålamod, meditera en stund osv, osv. Jag använder ibland den övningen som står i min bok Gråt inte - du är inte ensam att kasta upp en skål med en fråga till änglarna och ta emot skålen och läsa meddelandet som ligger däri. Man kan få ord på vägen.

  ##BLOG_READMORE##
 • 23/04/2021
  Dina siffror som följer dig.......

  Numerologi erbjuder vi också här på OsintraSamtalnu. Siffror är fantastiska. Jag har mina siffror som alltid finns omkring mig. Jag behöver knappast titta på lotter, hotellrumsnummer, bussen som går förbi där jag bor osv. Du pendlar på din födelsesiffra och ditt födelsenamns bokstäver omvandlade till siffror. OsintraSamtalNu gör det till dig. Vi gör också  en kort text till dig. Vill du ha en mera utförlig gäller vanligt samtal. Vi meddelar till dig när dina siffror är klara och du swishar kostnaden till 0733-792424 och vi för över till dig.

  VI PÅPEKAR ATT VI HAR TYSTNADSPLIKT!

  Vi erbjuder:   10 min 150:- - för mera text tillkommer vanlig samtalstaxa 15:-/min.

  • Livets siffra  för att lära läxan
  • Den andliga själsliga siffran
  • Den yttre personlighetens siffra - vem är du
  • Ödets siffra - livets väg                                                                                                                          
  ##BLOG_READMORE##
 • 15/04/2021
  Är vi scharlataner.......

  Jag kommer nu att nämna namn, men dessa personer ingår i ett TV program och är offentliga.

  Jag hamnade till min förskräckelse härom kvällen i slutet av ett TV-program. Jag gick senare in på TV play för att se hela. Min förskräckelse gällde mediet Terry Evans och Christer Sturmark. Jag tänkte hur ska Terry klarar sig mot denne mannen, men han gjorde bra ifrån sig tycker jag. Christer Sturmark har jag sett under åren i TV,  ibland som moderator, men också medlem i Humanisterna. Christer Sturmark är stor motståndare till medier. Han anklagade Terry ganska hårt att han bara trodde han kunde detta och det går inte att prata med andar. Han vidhöll att Vetenskapen är det vi ska tro på. Också detta sa han att Terry bara lurades för att tjäna stora pengar. Hela samtalet var på engelska. Jag fastnade för en replik från Terry till Sturmark: "Sådana som du åstadkom häxprocesserna." Jag skrev ett mail till Terry. Jag använde den replik som jag fick av mina guider för många år sedan. "Kasta inte pärlor för svin." Sturmark är helt kompromisslös. Han ska ha rätt.

  ##BLOG_READMORE##
 • 13/04/2021
  EXTRAPRIS.......

  EXTRAPRIS  15:-/min inkl moms SWISH 0733 792424 till och med  1 JUNI 2021.

  Välkommen att ringa till Osintra. Snabba och raka svar. Tystnadsplikt.

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/04/2021
  Dagens, månadens, årets ord......

  Jag har arbetat med numerologi och jag använde det idag på dagens datum för att se vad mina bildkort säger. Här är det som kom idag.

  Datum 10: KAMP:  "Ena stunden fanns det här, nästa stund är det borta. Ena stunden är vi här, nästa stund är vi borta. Och hur mycket väsen gör vi inte för denna lilla stund - så mycket våld, ambition, kamp, konflikt, ilska, hat. Bara för detta lilla ögonblick! Bara i väntan på tåget på stationen och ställer till så mycket oväsen: bråkar, sårar varandra, försöker att äga varandra, bestämma över varandra, dominera varandra - all denna politik. Och sedan kommer tåget och du är borta för evigt."

  Månad 4: Hålla kvar det gamla: "Det är dags att ställas inför faktum att det gamla är förbi. Och att alla fösök att få det tilbaka är att fastna i gamla avbildningar, som du skulle ha vuxit ur,om du inte varit så uppagen av att hålla fast vid det du redan gått igenom."

  År 2021: Medvetande: "Den blomma som blivit medveten om sig själv, behöver inte komma tillbaka till livet, därför att livet inte är något annat än en skola att lära sig i."

  ##BLOG_READMORE##
 • 02/04/2021
  Boken Gråt inte -du är inte ensam har kommit.....

  Vår bok "Gråt inte - du är inte ensam" ett medium berättar om sitt arbete,  har kommit från tryckeriet. Du kan beställa den på vår mail osintra17@gmail.com och betala med swish eller till vårt bankkonto (se hemsidan). När betalningen är inne skickas boken som brev och ska vara framme inom två dagar enligt Postnord. Det finns utdrag ur boken på bloggen och hemsidan. Vi skickar ett meddelande när den postas. 

   

   

   

   

   

   

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/03/2021
  Tidig morgon....

  Det mest  vanliga ordet hos oss är .... jag har sån ångest.....och mera av det har det blivit under pandemin. Det är också vanligare nu med samtal tidigt på morgonen. Kanske efter en natt där man bollat med olika problem. Jag har åter tänkt på hur olika jag jobbar med olika personer. Det är en sanning att om klienten har ringt flera gånger, så flyter svaren snabbare. Inte för att jag vet mer om klienten, utan för att energin flödar snabbare. 

  Vi påminner igen om att det går att köpa nätversionen av min bok "Gråt inte-du är inte ensam".

  Se formuläret på hemsidan. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 24/03/2021
  Öppet i Påsk..

  Vi har öppet som vanligt i Påskdagarna - kl 09.00 -22.00.

  Boken är på tryckeriet och kan förhoppningsvis levereras tillklienterna efter påsk. Håll utkik efter beställningsformuläret på hemsidan.

  ##BLOG_READMORE##
 • 19/03/2021
  Boken...

  Det går nu från och med idag att köpa nätversionen A5 PDF "Gråt inte - du är inte ensam. Se på hemsidan fliken Min Bok, så står det hur du gör och formuläret finns där.

  Ett kort citat ur boken:

  "Träffar vi några nya. Nej, vi går ner i grupper och karman håller ihop oss som ett kitt och en magnet. Vi träffar dom som vi har nägot att göra upp med - stort eller litet.  

  Titta igenom ditt liv ska du se öden som tvinnas. De finns mening med de möten du gör."

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/03/2021
  Ett lockigt barn...

  Jag har i många år haft en bild som blixtrat till. Det är en person som ligger ner på en bädd febrig och verkar vara okontaktbar. Lutad över står en manlig person klädd i brun kåpa med ett rep runt midjan. Han ser mycket bekymrad ut. Bilden kom imorse igen, så jag tänkte nu måste jag ta reda på vad detta är. Jag hade tytt det så att det var jag i en annan inkarnation som låg där och att man hade rakat huvudet på grund av febern. Kanske mannen var min man. Men så var det inte säger mina änglar. Mycket riktigt så är det jag som ligger där, men det är ett barn med ljust lockigt hår. Mannen som lutar sig över är en munk i ett kloster. En kvinna, som inte var min mor, hade lämnat mig till klostret för att dom skulle behandla mig. Munkarna hade läkeörter. Förmodligen hjärnhinneinflammation med mycket hög feber. Änglarna säger att det var 1400-tal och jag frisknade till i munkens ömma vård.

  ##BLOG_READMORE##
 • 13/03/2021
  Boken "Gråt inte - du är inte ensam"

  Du kommer att kunna köpa boken för  nätläsning i PDF A5 format under vecka 11. Se hemsidan för närmare information hur du köper och betalar med swish.

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/03/2021
  Vi höjer swish priset......

  OsintraSamtalNu höjer sitt minutpris för betalning med swish från 12:-/ till 15:-/min inkl moms från och med måndagen den 15 mars 2021. Vi har svårt att få företaget att gå runt med det billigare priset och vi ligger ändå  lågt. Samtal med swish betalas direkt efter samtalet. Betalnumret 0939-2028200 kostar som vanligt 19.90/min och kommer på mobilräkningen. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 08/03/2021
  Klockrent...

  Klockrent - det ordet tycker vi om här på OsintraSamtalNu. Vi har hört det idag av en klient som hittade oss på Facebook. Den annonsen på Facebook har inte funnits så många veckor, men många har upptäckt den redan - och det är vi glada för. 

  Vår bok Gråt inte - du är inte ensam går snart till tryckeriet och vi kommer att ha en flik på hemsidan ,som beskriver hur man kan köpa den i pocket eller läsa på nätet. 

  Vi har upptäckt att kanske inte alla vill få 19.90 synligt på sin mobilräkning, så vi erbjuder en sms faktura och swish,  som betalas direkt efter samtalet, men man måste säga till omedelbart och ringa på 0733-792424. Vi har haft ett billigare nummer, men det försvinner nu. Alla samtal kostar 19.90/min på 0939-2028200.

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/03/2021
  Skrivet av prästen som vet att din gåva inte är en lek......

  För ca 10 år sedan hade min hemsida en gästbok som klienterna fick skriva i. Vi har ett annat system idag. En kvinnlig präst ringde till mig ibland och detta skrev hon i min gästbok.

  "Tack Kerstin Elisabeth! Jag har just haft ett långt och mycket fint samtal med dig! Jag är själv medial men det är inte så lätt att se klart i sina egna trassligheter alltid. Man stör sig liksom. Du var klockren! Jag har pratat med många, känner många som arbetar medialt - men jag måste säga att dina svar är mycket direkt och jag tror att det beror på din egen förmåga att förstå, tolka och inse problematiken i människors livssituation! Din förmåga att ta emot insikt är en stor del av att budskapen som ramlar igenom din kanal så lätt! Jag tycker också mycket om din blogg, där du skriver om kvinnors perspektiv, frågor  ochh utsatthet i sin önskan om att få relationer att fungera, män att älska, barn att må bra. Skriv mer! Kvinnors hemliga frågor till dig säger så mycket om hur kvinnor har det. Vad kvinnor bär på sina axlar och i sina hjärtan. Välsignad är du Kerstin Elisabeth!"

  ##BLOG_READMORE##
 • 25/02/2021
  Hur blev jag vegetarian.....

  Jag tror jag alltid har varit vegetarian egentligen. Jag kunde inte äta vissa saker. Jag hade svårt med skolmaten. Jag gick hem och åt min evinnerliga mannagrynsgröt med lingon. Mamma visste då ingenting om det. Så blev det värre i 12-13 årsåldern. Vi åt söndagsstek med gräddsås och gurka och sockerdricka. Mamma dukade med finservicen. Plötsligt en söndag så fick jag överhuvudtaget inte ner köttet. Jag tuggade och la det sedan runt tallrikskanten. Mamma upptäckte det och blev arg. Man åt upp på tallriken på 1950-60-talet. Hon visste noll om vegetarisk mat. Jag fick sitta en timma med min tallrik. Hon insåg väl det hopplösa till slut och jag fick gå ifrån bordet. Jag hittade en teknik att få ner maten, utan att tänka på vad jag åt. När jag flyttade hemifrån kunde jag bestämma min meny själv. Nu har jag varit vegetarian och ibland vegan i ca 40 år. Jag mår bra och är i fin form. Faktiskt är vikten problemet. Det tror man inte på den maten, men så kan det bli. Naturligtvis finns andra orsaker också. Ständigt bantande nu för tiden.

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 20/02/2021
  "Ännu någon som lever på medeltiden...."

  Vi har en annons på facebook med kommentarsfält. Jag har fått två kommentarer och det räcker. Eniro som gjort min hemsida och annonsen sa att det är inte säkert att det går att ha kommentarer och då får vi stänga den. Och det kanske vi får. Man läser om kändisarnas elände med hat och hot och elaka kommentarer och dom energierna tänker jag inte släppa in i mitt arbete. Inlägget i titeln är en sådan kommentar av en mycket okunnig person. Det kommer så många goda sms, så jag räknar med dom. Det går inte att jobba i snart 18 år med detta utan att mina klienter anser att de får hjälp. Jag lever verkligen inte på medeltiden.  jag har universitetsutbildning och läser fortfarande vetenskap och kost och motion. Tror den här personen att man är mindre vetande för att jobba som medium eller samtalscoach??? Jag går också i kyrkan och räknar mig som kristen.

  Oraklet i Delfi var ett grekiskt språkrör på 700-talet för kristus. Mycket efterfrågat. På den tiden gjorde man inte mycket utan att fråga Oraklet. Sibyllan i Cumae hade högt anseende och arbetade under medeltiden. Vi har ju häxprocesserna, så kloka kvinnor har alltid funnits. 

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/02/2021
  Facebook...

  Vi har annons på facebook, men vi har strul med att komma in där. Det är den privata facebook so är låst. Vi väntar på att Facebook ska låsa upp.

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/02/2021
  Bokstavera namn...

  Vi har många som ringer, som talar olika språk och ibland är det svårt att uppfatta namnet. Vi ber därför att få namnet bokstaverat för att vi lättare ska kunna kalla er vid namn. Det är trevligare för alla. Tack för hjälpen.

  ##BLOG_READMORE##
 • 04/02/2021
  KontantkortDu som har en

  Du som har en kontantkorts telefon kan även ringa till vårt nummer 0939-2028200 19,90/min. Kort finns att köpa från Telia, Comviq, Halebop, Hallon, Telenor, Tre. Se deras hemsidor för priser.

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/01/2021
  Korintierbrevet 13:1,2

  För 30 år sedan bodde jag söder om Södertälje och hade pendlat till Stockholm i 20 år. Jag var trött på det och tänkte att jag måste kunna få ett lärarjobb i Södertälje. Jag hade tre betyg i pedda och undervisat i engelska, så Jag ringde kommunen och inom en timma hade jag ett vikariat på en ekumenisk folkhögskola. Det var ämnet svenska, men snart hade jag alla ämnen som fanns utom musik och slöjd. Jag var där i två år. På skolgården står ett litet kapell och där har man morgonbönen. Jag blev tillfrågad om jag hade något emot att ta en morgonbön och det hade jag ju inte. Kyrkan är inget nytt för mig. Det gick på schema mellan lärarna. Vad skulle jag tala om. Jag tror ju inte på slumpen och vet inte hur jag hittade korintierbrevet 13:1,2, men texten har föjt mig och hänger på mitt kylskåp. Den är så sann. Vilka psalmer jag valde minns jag inte.

  "Om jag talade både människors och änglars tungomål, men icke hade kärlek, så vore jag allenast en ljudande malm eller en klingande cymbal. Och om jag har profetians gåva och visste alla hemligheter och ägde all kunskap, och om jag hade all tro, så att jag kunde förflytta berg, men icke hade kärlek, så vore jag inget."

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/01/2021
  Tepåsar...

  Jag har vid flera tillfällen blivit tillsagd av mina änglar att inte använda tepåsar. Jag dricker grönt te och tänkte jag köper lite löst te då och brygger. jag tog fram min tekanna och bryggde teet, men jag tröttnade snart. Det tog för lång tid och kladdigt med blöta teblad. jag köpte tepåsar igen. Imorse fick jag en tillsägelse -inga tepåsar. jag frågade varför. Är teet dåligt i påsarna. Nej, det är påsarna änglarna inte tycker om. De är tydligen behandlade med något. Tekannan åker fram igen.

  ##BLOG_READMORE##
 • 21/01/2021
  En mycket speciell känsla...

  Jag är van att gå i kyrkan. Jag var bara fyra år när mamma satte mig i söndagsskola. Religionen har följt mig både privat och i jobbet. Jag går i vår kvarterskyrka på mässor och gudtjänster sedan ett par år. Plötsligt tog allt slut. Kyrkan stängd för evenemang. Jag blev tom. Präst och personal är i tjänst och man kan gå dit och tända ett ljus och prata en stund. Jag är bekant med prästen. Jag kallar honom "min" präst. Själasörjare. Jag beklagade mig i ett mail över tomheten i kyrkan. Då kom ett mail att jag kunde få mässa med nattvard när jag ville, bara tala med prästen. Vi bokade en tid och jag gick dit. En viss spänning i luften. Han tog med mig in i kyrkan och jag satte mig på första bänken. Han stängde dörren och tände ljus och vi pratade en stund. Vi var alldeles ensamma i kyrkan. Han gick och klädde om och kom i full ornat. Då kunde jag inte vara tyst, utan sa gör du allt detta för mig. Ja, sa han. Vi gick igenom texten och jag fick bröd och vin. Jag frös på hela kroppen. En så märklig känsla. Jag tror att mina änglar var med mig då. Vi sa adjö och höll avstånd. Coronan är fortfarande skrämmande. Hur tackar jag honom. Jag skrev ett mail och skickade bilden på ängeln, som ska pryda omslaget på min bok. Jag kommer snart att få bröd och vin igen.

  ##BLOG_READMORE##
 • 17/01/2021
  En gåva från hjärtat....

  Jag skrev en bok "Den blå boken" för ca 10 år sedan, som jag sålde till mina klienter privat. I den bok som jag nu har skrivit ingår "Den blå boken". Jag har slagit ihop två och den ligger nu på förlag. Jag städade i mina smycken och hittade två små påsar med ett kort. Det är ett halsband och ett par långa örhängen i isblåa stenar. På kortet står det - och jag nämner inget namn, men läser du det här, ring mig. 

  Hej Kerstin. Vill ge dej en gåva från mej!..och även  som tack för att du stöttar mej i livet. Varm hälsning.....P.S  Jag har snart läst ut boken. Funderar över hur du menar över att de andliga ger en blomma -  i form av tanke eller? Detta halsband är en del av mej, det ger mig kraft och energi att göra kärlek att bära och kvinnligt att se på. Färgen på halsbandet passar till den isblå balklänningen enligt text i din bok... det fastnade i mitt huvud! 

  Ja, när andarna skickar blommor, så ser jag blomman eller blommorna och kan ge vidare synen. Ja, halsbandet och örhängena skulle ha passat perfekt till den balklänningen. Min ryska inkarnation.

  ##BLOG_READMORE##
 • 14/01/2021
  Man vet aldrig vem man träffar på livets stig.....

  För ca 20 år sedan gick jag en utbildning på distans i Stockholm. Vi träffades på söders höjder i Hälsans hus på helgerna. Det var något av det bästa jag varit med om. Vi var ca 20 personer, som utbildade oss till diplomerade avspänningspedagoger av Sverigehälsan. Jag har diplom. Utbildningen gjordes som föredrag och vi fick själva hålla föredragen med en psykolog som lärare. På den här utbildningen fanns en kvinna, som jag har glömt namnet på, som stod och pratade med mig sista dagen vi var där. Jag sa något om att man vet ju ingenting nu vad som blir av det här. Hon tog då upp en penna och papper och skrev en lapp till mig. Den här lappen har följt mig i alla år på alla kylskåp jag haft. Den är blekt och nött och jag fick fylla i bostäverna nu för att kunna läsa. Jag hade alltså inte börjat med medium jobbet då.

  Det står: AFFIRMATION

  Jag har nu ett underbart arbete som tar vara på mina erfarenheter och talanger och därigenom ger goda inkomster.

  Ja, hur rätt hade hon utom dom där goda inkomsterna för det är svårare, men jobbet är det jag vill ha och hur kunde hon skriva så rätt ca tre år innan jag började som medium?

  ##BLOG_READMORE##
 • 10/01/2021
  Ansvar, ansvar..

  Har precis pratat ur en kvinna hennes självmordstankar. Hon har varit min klient i många år. "Om jag inte haft dig hade jag tagit livet av mig" och idag var det på tal igen. Det slår mig som ett hammarslag i huvudet  vilket ansvar man har i det här jobbet. Jag måste faktiskt må bra själv för att kunna hjälpa andra. Efter 20 minuters samtal insåg hon själv att hon har ett ganska bra liv. Barn, djur, vänner, men hon kämpade med ensamheten. Ensamheten var värre än coronan och den har ju gjort oss ensamma, men det var inte den ensamheten hon talade om, utan att leva utan en kärlek. Och det är en annan historia. Samtalet avslutades lugnt och jag vet att hon snart är på mobilen igen. 

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 02/01/2021
  En ny ängel...

  Så uttråkad i coronans spår, så jag sa till mina guider hitta på något åt mig. Då kom ett namn Oskar och en röst som sa jag är din nya guide. Känner vi varann frågade jag. Inte i detta livet fick jag till svar. Oskar ska ersätta en annan guide som tydligen har annat att göra. Det slog mig vad betyder hans namn Oskar, så jag kollade. Oskar betyder den ende guden. Jag säger då att det kan du väl inte vara och fick svaret nej, men jag kan heta Oskar ändå. Jag frågar om jag får skriva om honom på bloggen och det fick jag. Jag frågade om jag ska stava Oskar med c, nej med k. 

  Tog reda på att Oskar är ett keltiskt namn och Kejsar Napoleon var mycket förtjust i det namnet och döpte sin gudson till Oskar. Den Oskar blev Sveriges kung Oskar I  (1788-1859). Jag gillar historia.

  ##BLOG_READMORE##
 • 21/12/2020
  Pax Vobiscum - Frid vare med eder

  GOD JUL och  ETT GOTT NYTT ÅR !

  Vi har öppet som vanligt hela helgerna 09.00-22.00. Prova även annan tid!

  0939-2028200  19.90/min   Ställ dina frågor. 

  OsintraSamtalNu      

   

   

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 15/12/2020
  Skrivet år 2009...

  Jag skrev två  böcker åren 2008-2009. De har legat i byrålådan länge nog och jag skriver nu in manus till bokförlaget i PDF för att kunna skicka iväg dom. De är skrivna med automatisk skrift. Jag la bara fingrarna på tangenterna och lyssnade och skrev. Jag citerar ur Gråt inte - du är inte ensam ett stycke där jag talar med min guide, som kallar mig O som i Osintra. Jag ställde tysta frågor och fick följande svar.

  "Hur går det med klimatförändringarna?

  Rekordvarmt klimat nu. Får kloka råd men lyssnar inte. Arbetsamma år framför er. Havet stiger över sina breddar, bostäder dränks, ge inga skördar, gråt och klagan. Bara ditt land O någorlunda förskonat. Får stora vattenmassor över sig. Orkaner i massor. Hemlösa. Beror på slöseri på jorden.

  Vad kommer att hända?

  Städer och hav raderas ut. Hav tar nu riktning. En jordförskjutning, det vill säga jordskred äger rum.

  Går jorden under?

  Nej, inte under, men får nya strandlinjer."

  Det var väl inte helt fel sagt år 2009.

   

   

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 06/12/2020
  Julpris i december på telefonsamtal....

  Under december 2020 t o m 31 dec 2020 ger vi rabatt på telefonsamtal.

  15 min 120:- inkl moms. Vi har haft det tidigare och det brukar vara uppskattat. 

  Varmt välkommen att ringa! Vi har öppet som vanligt i julhelgen.

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 03/12/2020
  Gråt inte - Du är inte ensam....

  För några år sedan skrev jag ett par böcker om mitt jobb som medium "Gråt inte - Du är inte ensam" och "Den blå boken".  Den första är slutsåld och bör gå i nytryck. Jag tänkte skriva några citat ur böckerna här på bloggen.

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 27/11/2020
  Advent.....

  OsintraSamtalNu önskar alla en mysig Advent med blommor och ljus. Vi har öppet hela advent som vanligt kl 09.00-22.00. Har ni behov att ringa på annan tid, så försök. Är vi lediga, så tar jag samtalet.

   

  ##BLOG_READMORE##
 • 24/11/2020
  Vad skulle prästen säga.......

  Jag söker ibland någon att ha samtal med. Alla som jobbar med människor behöver handledning eller tömma sig emellanåt. Jag brukar använda kuratorn på vårdcentralen eller en psykoterapeut. Jag har under ett par år gått till kapellet i området där jag bor på mässorna. Jag har ett förflutet inom kyrkan och känner mig hemma där och blev lite bekant med prästen. Han erbjöd mig samtal och jag har under åren gått i några stycken. Men jag tänker med fasa hur skulle han se på mig om jag talade om vad jag jobbar med. Då får jag kanske inga samtal. 

  Bibeln säger:"Astrologi och annan spdomskonst antyder att vår framtid är förutbestämd. Men är den det? Bibeln säger att vi har förmågan att välja vad vi ska tro och göra och att våra val påverkar vår framtid".

  "Det finns ytterligare ett skäl att undvika alla former av spådomskonst. Bibeln visar att Gud avskyr sådanan saker. Den säger:"Bland er får det inte finnas...någon som håller på med spådom, magi eller teckentydning, någon som uttalar besvärjelser, någon som rådfrågar ett andemedium eller en spåman eller någon som söker vägledning hos de döda. De som håller på med sådant är avskyvärda för Jehova.""

  Hå, hå ja ja, vad ska hända med mig????

  ##BLOG_READMORE##
 • 23/11/2020
  Andliga dietister.....

  Vi brukar inte ge råd i medicinska frågor, men ibland kan vi diskutera omkring. Får vi svar, så får vi. Jag har personligen fått flera tillsägelser på sistone, t ex använd inte det där påsteet, köp löst te, brygg ditt te. Ät inte dom där kexen, köp osockrade rån. Ät inte det där veganska smöret, köp BreGott. Osv, osv. Jag tar deras råd på allvar. Jag frågar faktist ofta mina änglar om råd.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/11/2020
  Jag använder mig själv...

  Jag undrar ibland hur andra medier jobbar och vad som kommer fram. Jag beslutade mig för att ringa tre I, M och G. Jag har känt en man något år, men vet inte vad som kommer att hända. M varnar mig för honom, I säger han är jättekär, G säger han har läst mitt mail, men svarar inte. Jaha, den som lever får se, men mina guider säger att det säkraste för mig är att fråga dom. Dom har min sanning, så jag frågade. Får se var sanningen ligger. Hoppas hos mig då jag ska hjälpa andra.

  ##BLOG_READMORE##
 • 08/11/2020
  En rörande historia...

  Det ringde en mycket ung säljare, det hördes på rösten, från ett företag, som ville komplettera min nya hemsida. Man nosar reda på saker och ting. Det har ringt flera, men jag jobbar med Eniro punkt slut. Den här unge säljaren var mycket intresserad av min blogg och hade läst om samtal med avlidna. Plötsligt säger han mitt i försäljningssnacket - kan du spå mig. Nä, säger jag, tyckte inte det var läge för det och jag ogillar ordet spå. Då ropar han "om du träffar min farfar så hälsa från Daniel" och la på.  Jag lovar...

  ##BLOG_READMORE##
 • 03/11/2020
  Hemsida och blogg...

  Vi ser i statistiken att många besöker hemsidan och läser bloggen, men inte bara läs. Vi välkomnar dig också att ringa och prata. Vi finns här för dig.

  ##BLOG_READMORE##
 • 31/10/2020
  Alla helgons dag...

  eller De dödas dag, men vi tror att det finns ingen död bara en övergång till en annan tillvaro. Jag bad om ett meddelande idag. Jag fick följande.

  "Sorgen är inte absolut, andevärlden säger att en sorg kan förändras då en visshet kommer om livets fortsättning. Tro oss du får många meddelanden. Tro oss att evigt liv är vad som väntar dig. Många går rakt fram i livet utan att fundera över varför saker sker. Ni bör lära er eftertanke för allas skull - inte minst i corona tider. Se er omkring, där finns mycket att ta hand om.

  Vårt varma stöd som tack för ljusen."

  Z - ande som ej inkarnerat till jorden.

  ##BLOG_READMORE##
 • 29/10/2020
  Det är så skönt att meditera...

  Jag sätter mig med min vanliga meditationsmusik, tänder ett ljus  och går min vanliga väg in i meditationen. Jag hoppar högt över den vita grinden idag och kommer ut på ängen med den stora eken. Jag sätter mig under eken, men blir tillsagd att gå till det lilla bordet där det står en stor karaff med en blå vätska i. Jag dricker ett glas och omedelbart förändras färgerna omkring mig och jag ser blått och guld i kanterna. Jag förstår att jag ser min egen aura. Det är så vackert, men jag är ganska djupt nere nu i medvetandet. Det varar en stund och bleknar bort. Jag rider på musiken och kommer tillbaka efter tre musikstycken. Jag frågar sedan vilken blå färg det var. Det finns två - Himmelsblå och Indigo - femte och sjätte chakrat. Svaret blev att det var båda färgerna, som representerar inre hörsel, kommunikation, och pannan klarseende (clairvoyans) och intutition. Det var inga dåliga saker det. Jag känner mig stärkt.

  ##BLOG_READMORE##
 • 28/10/2020
  Därför tror jag inte, utan jag vet......

  Jag kom körande med bilen på infartsvägen till vårt villaområde söder om Stockholm. Min baby var i  baksätet. Min baby är 45 år idag. Plötsligt stannade bilen och jag fick inte igång den och dottern skrek och jag blev super stressad. Tårarna rann. Det var säker 100 m kvar till garaget. Plötsligt började bilen tyst rulla framåt. Baby tystnade och jag satt på helspänn. Bilen rullade på slät väg utan motor, runt hörnet till vår gata och svängde höger upp på vår garageuppfart och stannade. Någon såg min stress och skickade hjälp.  Därför är jag den jag är idag. Jag glömmer inte den gången.

  ##BLOG_READMORE##
 • 26/10/2020
  Healing...

  Jag brukar gå till kapellet ibland på mässan kl 17.00  på söndagar. För ett par veckor sedan satt jag i min bänk avslappnad och väntade på nattvarden. Prästen lyfte kalken och sa de ord som ska sägas. Plötsligt kände jag en hetta som började vid knäna och gick upp till hjässan. Jag brann. Prästen hade talat om änglar, så förmodligen var det någon av mina änglar som gav mig healing. Jag blev ändå överraskad. 

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Alexander Bygdén….

  så heter han som wallraffat och skrivit en bok SPÖKINDUSTRIN. Han har ”avslöjat” oss som jobbar som medier. Han menar att vi tjänar en massa pengar på att låtsas vara medier. Han är väl den som luras.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Kaos…….

  Har konstaterat hur mycket datorn betyder. Min dator kraschade och befinner sig nu på återvinningen. Jag fick köpa en ny och allt hängde inte med vid överföringen, utan många timmar har gått åt att få ordning igen. Stressen kryper omkring. Jag hittade en gammal bok i min bokhylla.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Mitt ord för dagen …..

  LÄTTJA. Det var mitt ord idag. Aha, jag får vila mig. Nej, säger kortet. Sitt inte där i dina rosa tofflor under parasollet med en drink i handen. Du ser belåten ut, men det finns fortfarande många nya himlar att utforska. Sätt igång!

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Min absolut första kontakt med en spådam……

  Jag var 18 år. Jag hade aldrig hört talas om  spådamer eller spåkort. Jag var mycket i kyrkan i min barndom. Jag bodde då i Linköping. Jag jobbade några år i butik och i dörren bredvid i konditoriet jobbade en tjej i min ålder.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Romansbedrägerier……

  Såg på tv igår om en kvinna som råkat ut för romansbedrägeri och förlorat alla sina pengar till någon utomlands, som förmodligen inte finns, utan det är satt i system att lura av människor pengar.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Nytt…….

  I slutet av samtalet kommer vi att ge ett ord på vägen. Bara ett ord efter varje samtal. Det ska heta ord på vägen, säger guiderna. Jag har fått mitt idag – Fullbordan, sista pusselbiten. Det blir spännande att se vad det nya är.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Min healing-guide…

  Jag gick en week-end kurs i Stockholm för flera år sedan då ledaren, som är ett medium, tog upp detta med healing. Jag hade inte sysslat med det, men ibland frågar klienterna om det. Hon lärde oss att ta kontakt med vår healing-guide. Vi får hjälp att ge healing. Jag kan inte ge av min energi.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Hemsidan..

  Vi har tagit bort hemsidan i Finland. Den här adressen kommer att finnas en tid till. VI talar om den nya adressen senare.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Omedveten kunskap….

  När jag började på universitetet i  Stockholm efter gymnasiet tänkte jag hela tiden att jag ska läsa tyska – och det gjorde jag också två betyg. Det konstiga var att jag gick omkring och sa att tyska är mitt första språk.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Underliga saker händer….

  Jag är utvecklad mot känslor, men det händer att klienter vill att jag hittar någon försvunnen sak eller djur. Jag försöker gärna, men jag är inte så bra. Ibland går det. Vad gäller mig själv så tycks det gå.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Dr Phil..

  han skulle skicka mig någonstans för att omprogrammera min hjärna – alldeles säkert om jag kom i klorna på Dr Phil. Jag brukar se tv-programmen med Dr Phil. Det är ändå ur livet. Men ibland skriker jag.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Tystnadsplikt….

  Tystnadsplikten är mycket viktig. Klienten ska kunna känna sig säker att inget sprids av det som vi pratar om. Jag personligen har skrivit på så många försäkran i mina dar, bl a hos Röda Korset, som också ville ha utdrag från polisen. Det kan bli problem ibland.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Utlandssamtal…

  OsintraSamtalNu jobbar i många länder. Det är spännande. T ex Norge, Finland, Portugal, Frankrike, Prag. Glad att bli hittad.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Gul topas..

  Jag beställde en gul topas att ha som halsband på nätet. Har haft den ett tag. Får se om något ändrar sig i livet…..

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Min meditation 23 juli 2020…

  Det är lugnande att meditera och jag satte mig med min meditationsmusik. Idag valde jag nr 6 Sea Dream och nr 7 And So To Dream av Mike Rowland. Jag gick ”ner”  och kom till min vanlig väg in.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Kvinnor/Män som älskar för mycket…

  Jag är tillbaka i min bok ”Kvinnor som älskar för mycket” av Robin Norwood. Jag ska inte säga att det är min bibel, men det finns mycket man känner igen där. Vi har ganska många samtal som gäller det här. Hur ska man komma över….

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Hemligt telefonnummer….

  Vi tar inte samtal från hemligt telefonnummer där klienten bara uppger sitt förnamn. Om någon ändå vill ringa från hemligt nummer vill vi ha namn och adress för att kunna debitera.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Svart Magi…

  Ibland får jag frågor om svart magi, så jag tänkte låta någon ängel  svara på det. Svart Magi ej en möjlighet för jordens folk. Troende använder sin  tro för att skada. Får ej ha sådan tro, kommer ej tillgodo.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Min meditation 2020-06-24

  Jag tänder ett ljus och sätter på min meditations-cd ”And so to dream” med Mike Rowland. Han skrev den här musiken till sin dotter. Det går inte att köpa den nu i England.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Finland, Finland….

  Om inte vi får komma till er i Coronatider, så får ni komma till oss på telefon. OsintraSamtalNu tar upp kontakterna igen i Finland (den svensktalande delen). Vi har tidigare haft samtal i Finland.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Fredagen den 28 febr 1986…

  Palmemordet. Jag hade ett vikariat på ett bokförlag nere på Sveavägen. Jag kom på måndagsmorgonen med pendeltåget och gick mot Sveavägen. Jag gick inte på den sidan där skjutningen ägt rum.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Våra telefonnummer..

  Ibland får vi frågor om vilka telefonnummer man ringer.Vi har bara ett mobilnummer 0733-792424 som går till Medium och Medial vägledning och betalas med swish eller bankkonto 12:-/min efter samtalets slut  eller 0939-2028200 19.90/min och kommer på telefonräkningen. Där svarar vi alltid. Vi hoppas få många samtal från nya klienter överallt i landet.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Moms…

  Tänk att det skulle bli diskussion om momsen. Vi betalar moms på allting även den här tjänsten. Dom flesta swishar och vi skriver en sms faktura. Där kommer momsen att synas. Vi har fått förslag att skippa momsen – för det gör alla.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Någon att tala med…

  En  rolig kommentar jag fick av en klient, som ringt i många år när det krisar. Hon sa att du är inte som ett medium, du är som en vanlig människa att prata med. Det är precis det jag vill vara.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Guidad Musikmeditation….

  När jag pluggade psykologi på Stockholms universitet blev vi tillsagda att gå i psykoterapi för att lära känna oss själva. Jag chansade på en kvinna på Södermalm där jag gick fem gånger.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Chakra – kroppens energicentra…

  Jag har ett papper liggande bredvid mig sedan många år som beskriver kroppens chakra och dess färger. Jag råkade titta längst ner på papperet och ett helt annat liv spelades upp framför mig. Det stod ZyxCess  Carina 2000-05-13. J

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Hitta saker gratis…

  Jag har bestämt mig för att träna på att hitta saker. Jag har gjort det för många år sedan och hittat både djur, nycklar, pengar m m. För mig krävs det träning då jag är utvecklad mot känslor.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  År 2013…

  OsintraSamtalNu är enskild firma och vi måste spara alla papper i 7 år. Jag var nere i förrådet och hämtade alla papper för 2013 för att förstöra dom. På den tiden skrev vi pappersfakturor.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Olika samtal..

  Det har varit många samtal de senaste dagarna. Jag blir glad när en klient ringer igen. Det kanske var år sedan vi pratade. Jag är också glad att jag oftast minns klienten och vad vi pratade om. Jag har ett erkänt gott minne.

  ##BLOG_READMORE##
 • 16/10/2020
  Första bloggen…

  Första bloggen på min nya hemsida. Jag hälsar mina läsare välkommen till min vackra hemsida. Jag har låtit göra den. Jag har inte mixtrat själv. Hoppas den är tydlig och klar annars maila eller ring för ytterligare info.

  ##BLOG_READMORE##

Kontakta mig

Betallinje

Ni når mig alltid på nummer!
0939-2028200 19.90 kr/min

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar.

swish

Swish betalningar
0733-792424

Betala till bankkonto
Länsförsäkringar - Företagets bankkonto 9023 6720831

För utlandsbetalning -

IBAN SE 38 9020 0000 0902 31922118       

Länsförsäkringar Bic ELLFSESS

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Osintrasamtalnu aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Osintrasamtalnu.