Osintra tror inte på spöken.....

Det är Halloween och jag citerar ur min bok. Jag frågar mina guider. En bok som alla andligt intresserade borde köpa och läsa. Det finns mycket kunskap där. Se hemsidan www.osintra.nu.

"Spökar det eller är det släktingar och bekanta från andra sidan som besöker oss?

Guiden svarar: Ges att spöken är ett jordiskt begrepp. Har standardsvar till detta begrepp. Du Osintra ej den som tror på spöken Sanningen är ej så lustig. Andar starkare än vi, bråkar med oss. Har inte lust att lämna jorden. Kanske ägodelar binder dom.  Tillika kärlek till djur och människor. Säger att dom ej är döda. Döden bara en schimär. Säger att ingen tar det som är deras. Guiden säger att genom deras jordesjäl talar inte deras andesjäl. Står nära döden, men ej heller anderiket. Fria att gå in i evigheteb när de vill. Har inget lås på sig. Sant!

Låsta av hämndbegär. Ägandebegär. Tiden räcker ej till att räkna upp alla skäl till att stanna på jorden. Vår uppgift är att lösa deras själar från jordiska band. Vår uppgift är att övertyga dessa olyckliga om att deras tid är slut och över på jorden. Andra rättmätiga har tagit över det som de tycker var deras. Längtan är en sak, men att inte inse sin egen begränsade tid på jorden är ett fel, som måste rättas till. Ibland får vi över dom, men i obevakat ögonblick smiter de ner igen. Ja, vi lägger mycken omsorg och bekymmer på dessa vilsna andevarelser."

Dom har ingen makt på jorden, säger guiden och vi behöver inte vara rädda för dom.

0
Feed