Min meditation 23 juli 2020…

Det är lugnande att meditera och jag satte mig med min meditationsmusik. Idag valde jag nr 6 Sea Dream och nr 7 And So To Dream av Mike Rowland. Jag gick ”ner”  och kom till min vanlig väg in.

Det är lugnande att meditera och jag satte mig med min meditationsmusik. Idag valde jag nr 6 Sea Dream och nr 7 And So To Dream av Mike Rowland. Jag gick ”ner”  och kom till min vanlig väg in. Jag kommer till den vita trägrinden med haspel och jag går igenom och haspeln på. Vanligast är att jag går ut på ängen till det stora trädet, men idag ” visste” jag att jag ska gå till vänster och till syrenbersån. Det är en liten öppning och jag går in. Där finns ett bord med stolar. Det finns inga syrener utslagna. Det är lite dystert och mörkt. Jag sätter mig och då sätter sig min pappa bredvid mig. Han dog när jag var 4 år och jag var pappas flicka. En stor förlust för hela livet. På bordet står en kaka. Han säger berätta nu hur är det. Vi har gjort en kaka till dig. Du tycker ju om det. Det har varit jobbigt med coronan och inget har varit som vanligt. Han tar min hand och stryker mig över håret. Det blir bättre säger han. Vänta – och så hämtar han en liten ask. I asken ligger en gul topas. Lägg den här i ditt hjärta, säger han. Plötsligt ser jag några syrenknoppar slå ut. Vi tar farväl. Han får inte gå utanför bersån. Jag går genom grinden igen och stigen tillbaka.

Jag visste inget om gula topaser, utan jag slog genast upp den. ”Den påverkar gynnsamt vår andliga utveckling. Topas transformerar negativt till kärlek och glädje. Den hjälper oss att se ´den stora bilden´ och att lita till universum och den gudomliga kraften”. Det var vad pappa ville ge mig till tröst.

0
Feed