Min meditation 2020-06-24

Jag tänder ett ljus och sätter på min meditations-cd ”And so to dream” med Mike Rowland. Han skrev den här musiken till sin dotter. Det går inte att köpa den nu i England.

Jag tänder ett ljus och sätter på min meditations-cd ”And so to dream” med Mike Rowland. Han skrev den här musiken till sin dotter. Det går inte att köpa den nu i England. Jag har försökt och är därför mycket rädd om cd-n. Jag sätter mig på en rakryggad stol med händerna i knät och min Heliga Birma Mållgan mediterar liggande på golvet. Han är alltid med. Musiken går igång och jag ”går ner i medvetande” och hamnar i en trappa, som går neråt. Där finns sju röda dörrar och nr sju är längst bort och jag blir tillsagd att knacka på dörren innan jag går in . Där är ett litet rum med en stor glasruta som vetter ut mot en trädgård. Jag står där och rätt vad det är så ser jag min pappa komma gående. Han står på andra sidan glasrutan och vi pratar några ord. Han säger tänk vad du har blivit. Han syftar säkert på arbetet som medium. Han säger var inte ledsen för graven. Vi är glada för dom rosa nejlikorna vid vårt foto. Det kommer en gestalt till gående med en liten flicka sittande på hennes nacke. Det är min moster Tyra. Hon säger att den här flickan dog i 3-4 årsåldern och har svårt att finna sig. Hon dog i leukemi. Hon säger att jag tar hand om henne ett tag till. Som jag gjorde med dig när du var liten. Tyra är ledsen att jag inte kan ha kontakt med hennes levande dotter, men hon skulle inte förstå mitt jobb. Jag blir tillsagd att gå tillbaka och låsa dörren efter mig. Jag går upp för trappan igen och den röda färgen bleknar. Jag ser tillbaka i korridoren och där finns hundratals porträtt så långt ögat kan se. Jag hör att det är människor som du har hjälpt under åren. När jag kommer upp, så ”ser” jag det stora trädet, som växer utanför min balkong. När musiken slutar ”vaknar” jag och Mållgan ligger kvar på golvet och tittar på mig. Jag beslutar mig för att skriva på bloggen. Det har skett en förändring. Jag brukar kunna gå rakt ut i trädgården. Nu var det en glasruta emellan oss. Får se vad det betyder.

Jag vill påpeka att jag gjort detta i ca 30 år och det var vägen till min medialitet. Jag är frisk och medicinfri. Dricker inte alkohol, är Inte påverkad av något.

0
Feed