En gåva från hjärtat....

Jag skrev en bok "Den blå boken" för ca 10 år sedan, som jag sålde till mina klienter privat. I den bok som jag nu har skrivit ingår "Den blå boken". Jag har slagit ihop två och den ligger nu på förlag. Jag städade i mina smycken och hittade två små påsar med ett kort. Det är ett halsband och ett par långa örhängen i isblåa stenar. På kortet står det - och jag nämner inget namn, men läser du det här, ring mig. 

Hej Kerstin. Vill ge dej en gåva från mej!..och även  som tack för att du stöttar mej i livet. Varm hälsning.....P.S  Jag har snart läst ut boken. Funderar över hur du menar över att de andliga ger en blomma -  i form av tanke eller? Detta halsband är en del av mej, det ger mig kraft och energi att göra kärlek att bära och kvinnligt att se på. Färgen på halsbandet passar till den isblå balklänningen enligt text i din bok... det fastnade i mitt huvud! 

Ja, när andarna skickar blommor, så ser jag blomman eller blommorna och kan ge vidare synen. Ja, halsbandet och örhängena skulle ha passat perfekt till den balklänningen. Min ryska inkarnation.

0
Feed