Dagens, månadens, årets ord......

Jag har arbetat med numerologi och jag använde det idag på dagens datum för att se vad mina bildkort säger. Här är det som kom idag.

Datum 10: KAMP:  "Ena stunden fanns det här, nästa stund är det borta. Ena stunden är vi här, nästa stund är vi borta. Och hur mycket väsen gör vi inte för denna lilla stund - så mycket våld, ambition, kamp, konflikt, ilska, hat. Bara för detta lilla ögonblick! Bara i väntan på tåget på stationen och ställer till så mycket oväsen: bråkar, sårar varandra, försöker att äga varandra, bestämma över varandra, dominera varandra - all denna politik. Och sedan kommer tåget och du är borta för evigt."

Månad 4: Hålla kvar det gamla: "Det är dags att ställas inför faktum att det gamla är förbi. Och att alla fösök att få det tilbaka är att fastna i gamla avbildningar, som du skulle ha vuxit ur,om du inte varit så uppagen av att hålla fast vid det du redan gått igenom."

År 2021: Medvetande: "Den blomma som blivit medveten om sig själv, behöver inte komma tillbaka till livet, därför att livet inte är något annat än en skola att lära sig i."

0
Feed