Varför ta kontakt med ett andligt medium?

Jag möter flera olika skäl till det hos mina klienter. Många tror att jag som medium kan ta bort det som gör människan olycklig. Men så är det ju inte. Jag arbetar i symbios med tre högt utvecklade andliga ledare eller guider om man så vill. De ger mig svaren antingen genom att använda min röst (kanalisering) eller så hör jag och ibland skickar de bilder för att jag ska kunna beskriva någonting. De finns alltid där, men stör mig inte när jag inte har ett samtal. Jag har också arbetat på natten ibland och ibland varit sjuk, men de svarar ”vi är inte sjuka”.

När jag ser tlllbaka på mina 30 års andliga utveckling kan jag följa den som en livstråd. Jag började en gång med vanliga kort dock aldrig tarot, pendel, stenar, healing, träffa andliga personer. Det är helt borta idag. Det tog verkligen fart när jag började meditera varje kväll. Där fick jag mycket kunskap om det jag håller på med nu. Jag såg också mina tidigare liv och fick en del förklaringar. Jag visste fortfarande inte att jag skulle jobba som medium. Det gick faktiskt över en natt. Jag satt bara där, men mycket hände då på det personliga planet. Saker som tog slut.

Mina klienter söker mig i första hand för att få ställa sina frågor. Ha någon att tala med. Guiderna svarar rådgivande. Vi kräver inte att klienten ska göra exakt som vi säger, men vi sår ett frö. Vi ägnar oss helhjärtat och med intresse i den stund vi talar i telefon. Jag kan också ibland lägga till något på mail. Det är inte alltid svaret är det som klienten tänkt sig. Vi är mycket raka i våra svar. Vi får inte svar på allt, men då säger guiderna det.

Dom möten jag haft på andra sidan visar ljus och skönhet. Ljuset och färgerna är mycket speciella. Mitt andliga namn är Osintra och det återkommer i adresser. Mitt företags namn är OsintraSamtalNu och jag jobbar som andligt medium.

När du inte vet vart du ska vända dig med dina bekymmer och få ett snabbt svar så finns jag/vi nästan jämt tillgängliga.

Har du problem med:

  • Att du tror att din kvinna/man är otrogen
  • Separation/skilsmässa/vårdnadstvist
  • Nätdejter

Prova OsintraSamtalNu. Du får kanske en ny tråd att börja nysta i och får prata av dig.

Många års erfarenhet av svåra frågor.

Andligt medium

Söker du ett andligt medium eller medial vägledning?

Jag är ett andligt medium som erbjuder medial-vägledning via telefon, året om över hela Sverige.

0939-2028200

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar, men är även tillgänglig andra tider.

Samtalen kostar 19.90 kr/min

Andlig coach

För mig att vara andlig coach innebär att vägleda dig som klient, inte att hela dig. 

Jag hjälper dig att anpassa ditt yttre med din inre andlighet. 

Du får coaching i hur du rensar ditt inre system - det mentala, känslomässiga och fysiska. Då kommer du höra meddelanden inifrån för att kunna agera på dessa.

I och med att du rensar ditt system, kommer du åt din andliga utveckling!

 

Vad betyder andlighet?

Att vara andlig innebär att man som person kan hjälpa med att förverkliga sig själv och uppnå sin fulla potential. Andlighet förknippas med allt som inte är materiellt - själen, mystik och helighet.

Kontakta mig

Betallinje

Ni når mig alltid på nummer!
0939-2028200 19.90 kr/min

Jag finns på telefon säkrast kl 09.00-22.00 alla dagar.

swish

Swish betalningar
0733-792424

Betala till bankkonto
Länsförsäkringar - Företagets bankkonto 9023 6720831

För utlandsbetalning -

IBAN SE 38 9020 0000 0902 31922118       

Länsförsäkringar Bic ELLFSESS

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-2018 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Osintrasamtalnu aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av uppdrag som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Osintrasamtalnu.